Aviador Kustannus

Suonissamme virtaa Spoon River – konkarikirjailijan paluu alkulähteelle

Jaa

Viime vuosina lähinnä romaaneja julkaissut Hannu Luntiala palaa kirjailijanuransa alkulähteille julkaisemalla ensimmäisen oman runokokoelmansa.

Kansi: Saara Hankama
Kansi: Saara Hankama

Hannu Luntialan runokokoelma Suonissamme virtaa Spoon River on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Suonissamme virtaa Spoon River on Väestörekisterikeskuksen johtotehtävissä työskennelleen Hannu Luntialan ensimmäinen runokokoelma. Suomen Kulttuurirahaston runokilpailun antologiassa julkaistujen runojen lisäksi hän on kirjoittanut tilausrunon, joka luovutettiin Suomen eduskunnalle 13. lokakuuta 2021 valtakunnallisena demokratiapäivänä.

Hannu Luntiala (s. 1952) aloitti runoilijana ja novellistina 1980-luvulla. Vuonna 1999 hän menestyi Suomen Kulttuurirahaston Suuressa Runokilpailussa, ja kolme vuotta myöhemmin hän voitti Toivo Pekkasen syntymän satavuotisjuhlan kunniaksi järjestetyn novellikilpailun. Tämän jälkeen hän on julkaissut pääasiassa romaaneja, joista viimeisimmät ovat Ihmissyöjän päiväkirja (2016) ja Rekisteri (2021). Hän on kirjoittanut myös tietokirjan Jazzia Jumalan armosta – Juhani Aaltosen tarina (2017).

LUNTIALA, HANNU : Suonissamme virtaa Spoon River
122 sivua
Nidottu, pehmeäkantinen
ISBN 9789523812048
Ilmestymisaika: Marraskuu 2023

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Saara Hankama
Kansi: Saara Hankama
Lataa
Hannu Luntialan kuva © Mikko Luntiala
Hannu Luntialan kuva © Mikko Luntiala
Lataa

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Opi fonia – tienviittoja puupuhaltajille: oiva opas myös itseopiskeluun20.2.2024 08:30:00 EET | Tiedote

Arto Moisalan tietokirja Opi fonia – tienviittoja puupuhaltajille on julkaistu Aviadorin kustantamana. Saksofoni on noussut liki 200-vuotisen historiansa aikana yhdeksi keskeisimmistä länsimaisen musiikin instrumenteista. Adolphe Saxin ensimmäisten Pariisissa rakentamien saksofonien jälkeen ”fonien” soitinperhe on monipuolistunut sekä soittimistoltaan että käyttöalueiltaan. Jazzmusiikki ja moni muukin rytmimusiikin tyylisuunta ei enää nykyisin pärjäisi ilman saksofonia. Saksofoni kuuluu nykyisin eri-ikäisten musiikinharrastajien ja ammattilaisten suosikkisoittimiin. Suomenkielisiä, suomalaisille soveltuvia saksofonioppaita on ollut niukalti tarjolla. Ammattisaksofonisti ja saksofoninopettaja Arto Moisala on valmistellut Opi fonia – tienviittoja puupuhaltajille -teosta pitkään. Hän on koonnut opetuskokemuksensa ja niiden yhteydessä kertyneen hiljaisen tiedon loogiseksi pedagogiseksi kokonaisuudeksi. Teos sopii sekä ohjattuun että itsenäiseen opiskeluun. Lisäksi se luo virikkeisen perust

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye