Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO järjestää Elokuva- ja media-alan seminaarin – Pääpuhujana Markku Pölönen

Jaa

Koulutuskuntayhtymä OSAO ja BusinessOulu järjestävät maksuttoman Elokuva- ja media-alan seminaarin 2.–3.11.2023 OSAOn Konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu).

Koristeellinen seminaarin mainos, jossa on kaikkien pääpuhujien kasvokuvat.

Seminaarin pääpuhujana on elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Markku Pölönen. Pölönen käsittelee puheenvuoroissaan muun muassa omaa urapolkuaan, käsikirjoitus- ja ohjaustyötään ja vastaa opiskelijoiden esittämiin kysymyksiin.  

Muina seminaarin puhujina ovat Whatevergroup Oy:n tuottaja-käsikirjoittaja Antti Kairakari ja markkinointipäällikkö Naida Valencia, RabbitFilms Oy:n tuottaja Tiina Pesonen sekä Pohjois-Suomen elokuvakomission elokuvakomissaari Reetta Turula

Seminaari on suunnattu erityisesti media-alan opiskelijoille sekä elokuva- ja media-alan yrityksille. Tavoitteena on saada media-alan perustutkinnon opiskelijat kohtaamaan alan ammattilaisia ja yritysten edustajia, lehtori Jari K. Leinonen OSAOsta kertoo. 

“Seminaarin yhteydessä OSAOssa käynnistyy oppisopimuspohjainen media-alan ammattitutkinto, jonka tavoitteena on vastata media-alan täydennyskoulutustarpeisiin ja alueen elokuva-alan tarpeisiin.” 

Media-alan koulutus OSAOssa on keskittynyt Kaukovainion kampukselle, jossa on erinomaiset puitteet media-alan koulutussisältöjen opiskelulle. OSAOssa voi opiskella media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon (mediapalvelujen toteuttaja ja pelituotannon toteuttaja) ja nyt uutena myös media-alan ammattitutkinnon. Lisäksi koulutustarjonnassa on lyhyempiä media-alan osaamista syventäviä koulutuksia. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jari K. LeinonenLehtoriKoulutuskuntayhtymä OSAO

Puh:050 599 4629

Reetta TurulaElokuvakomissaariPohjois-Suomen Elokuvakomissio

Puh:040 489 5865

Kuvat

Elokuva- ja media-alan seminaarin pääpuhujana on elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Markku Pölönen.
Elokuva- ja media-alan seminaarin pääpuhujana on elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Markku Pölönen.
Lataa

Liitteet

Linkit

Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Koulutuskuntayhtymä OSAO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye