Kangasalan kaupunki

Kangasalan tonttihaku syksyllä 2023

Jaa

Syksyn 2023 tonttihaussa arvotaan kaupungin hallintaan palautuneita tontteja Huutijärven, Pikonlinnan, Vaarinmaan, Mäntyveräjän ja Horron alueilta. 

Tonttien sijainnit kartalla
Tonttien sijainnit kartalla Kangasalan kaupunki

Tonttien tiedot, linkki asemakaavaan, rakentamistapaohjeeseen ja tonttihakulomakkeeseen sekä tonttihakua koskevat yhteystiedot löytyvät myös kaupungin verkkosivuilta: https://www.kangasala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-rakentaminen-ja-tontit/kaupungin-tontit/tonttihaku-syksy-2023/

Tontteja myös ostettavaksi

Tonttien pinta-alat ovat n. 804­ – 1485m². Luovutettavien tonttien rakennusoikeudet vaihtelevat välillä 240–300 k-m2. Tonttien saajat arvotaan saapuneiden hakemusten joukosta marras-joulukuussa ja tontit ovat rakennettavissa heti. Tontteja luovutettaessa tonteille jätetään oikeus tontin ostamiseen heti tai kolmen (3) vuoden kuluessa maanvuokrasopimuksen alkamisajankohdasta laskettuna, tämän jälkeen osto-oikeus raukeaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tontti-insinööri Sami Ylihärsilä
p. 040 133 6371, sami.yliharsila@kangasala.fi

Paikkatietokäsittelijä Johanna Matikainen
p. 040 133 6516, johanna.matikainen1@kangasala.fi

Kuvat

Tonttien sijainnit kartalla
Tonttien sijainnit kartalla
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Lumoava Kangasalan Joulu avataan tulevana lauantaina21.11.2023 15:19:30 EET | Tiedote

nullLauantaina 25.11. vietetään Lumoavan Kangasalan Joulun avajaisia. Klo 11 alkavan joulunavaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Kangasalan Yrittäjät ry, Kangasalan kaupunki, VisitKangasala sekä Kangasala-talo. Kangasalan Yrittäjät jakavat 800 annosta ilmaista joulupuuroa, ja avajaisissa esiintyvät myös Pirkanpoikien Vokaaliyhtye ja Kormus. Uutta Kangasalan joulussa on Kangasala-talon edustalle rakentuva Joulukylä, jossa myynnissä tulee olemaan muun muassa Jouluglögiä myös aikuisempaan makuun, sekä paikallista erikoisuutta, Joulusimaa munkin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme