Kangasalan kaupunki

Kangasalan latujen ja luistelukenttien kuntotietopalvelussa uusia ominaisuuksia

Jaa

Kangasalan kaupunki julkaisi viime talvikautena karttapohjaisen kuntotietopalvelun pilottikäyttöön kuntalaisille. Sähköisestä kuntotietopalvelusta pääsee seuraamaan hiihtolatujen, luistelukenttien ja kaukaloiden kunnossapitotilannetta. Kuntotietopalvelua on nyt päivitetty asiakaspalautteen perusteella.

Latukone.
Latukone. Kangasalan kaupunki

Kuntotietopalvelusta löytyvät hiihtoladut, luistelukentät ja kaukalot. Kangasalan kaupungilla on ylläpidossaan yhteensä 22 luistelukenttää, 7 kaukaloa ja noin 100–200 km maastohiihtolatuja sääolosuhteiden mukaan. Säiden salliessa ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden tehdään myös jäälatuja. Etelä-Kangasalan, Koillis-Kangasalan, Sahalahden, Kuhmalahden ja Lahdenkulman ladut kunnossapidetään ostopalveluna.

Kuntotietopalvelusta kerättiin palautetta ja palvelua päivitettiin asiakaspalautteen perusteella. Kuntoluokkia on nyt kahden sijaan kolme, ja ne ovat karttapalvelussa värikoodeilla vihreä (kunnostettu), oranssi (ei kunnostettu kolmeen päivään) ja punainen (ei kunnostettu). Palveluun on myös lisätty sovelluksen käyttöohje ja mittajana. Karttamerkkien seliteikkunan saa halutessaan pois näkyvistä. Kartan alanurkkaan on lisätty nuolipainike, josta saa auki taulukon kaikista kohteista ja niiden kunnostusajankohdista.

Latujen ja luistelukenttien kuntotietopalvelun uusi linkki: Kangasalan latujen ja luistelukenttien kuntotietopalvelu

Kuntotietopalvelu löytyy kaupungin verkkosivuilta:Viheralueet ja ulkoliikuntapaikat - Kangasala

Hoidetut hiihtoladut ja jääkentät - Kangasala

Latukartat - Kangasala 

Palautteet ja kehitysideat kuntotietopalvelusta:
Liikuntapalveluiden palautelomake

Huoltoasiat ja kunnossapito:
Tekninen keskus/ Rakentamisen palvelualue
Palautesovellus (sitowise.com)

Yhteyshenkilöt

Jari Järvinen, kaupunginpuutarhuri
p. 050 550 9079, jari.jarvinen@kangasala.fi

Jarno Schutskoff, liikunnan palvelukoordinaattori
p. 050 309 4545, jarno.schutskoff@kangasala.fi

Kuvat

Latukone.
Latukone.
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Lumoava Kangasalan Joulu avataan tulevana lauantaina21.11.2023 15:19:30 EET | Tiedote

nullLauantaina 25.11. vietetään Lumoavan Kangasalan Joulun avajaisia. Klo 11 alkavan joulunavaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Kangasalan Yrittäjät ry, Kangasalan kaupunki, VisitKangasala sekä Kangasala-talo. Kangasalan Yrittäjät jakavat 800 annosta ilmaista joulupuuroa, ja avajaisissa esiintyvät myös Pirkanpoikien Vokaaliyhtye ja Kormus. Uutta Kangasalan joulussa on Kangasala-talon edustalle rakentuva Joulukylä, jossa myynnissä tulee olemaan muun muassa Jouluglögiä myös aikuisempaan makuun, sekä paikallista erikoisuutta, Joulusimaa munkin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme