Into Kustannus

Puhuvan pesukoneen äänestä kirjailijaksi – tervetuloa julkistamistilaisuuteen 30.11.

Jaa

Kristiina Möllerin esikoisteos, runokokoelma Maiseman halkaisema hämärä julkaistaan painetun kirjan ohella äänimaisemoituna äänikirjana, jossa lausujana toimii näyttelijä Veikko Honkanen. Audiovisuaalisen viestinnän ammattilaisena tunnettu Möller on suunnitellut lumoavan äänimaiseman, joka Honkasen väkevään lausuntaan yhdistettynä tekee äänikirjasta ainutlaatuisen elämyksen.

Maiseman halkaisema hämärä on moniulotteiseen mielenmaisemaan sijoittuva runokokoelma ihmisestä toiseuden kokemuksen äärellä. Näyt, takaumat lapsuudesta, erillisyyden kokemus ja vahva yhteys luontoon kutoutuvat kokonaisuudeksi, joka korostaa yksilön kokemuksen ainutlaatuisuutta.

Kristiina Möller (s. 1954)  on työskennellyt monipuolisesti suomalaisissa radioissa palkittuna käsikirjoittajana, audiovisuaalisen viestinnän moniottelijana ja voice-over ammattilaisena. Lapsille ohjatuissa saduissa hän on näytellyt lukuisia rooleja ääninäyttelijänä ja tehnyt laulusanoituksia mm. Walt Disneyn lastenjulkaisuihin. Möller asuu Helsingissä, mutta kirjoittaa työhuoneessaan maalla Pernajassa vanhan mansardikattoisen talonsa yläkerrassa, jonka ikkunasta avautuu näkymä hiljaiseen mäntymetsään.

”Runoni haluavat tulla lausutuiksi” – Kristiina Möller

Kristiina Möllerille oli itsestäänselvyys, että runokokoelma julkaistaan painetun kirjan lisäksi äänikirjana. Hän on suunnitellut lumoavan äänimaiseman, joka näyttelijä Veikko Honkasen väkevään lausuntaan yhdistettynä tekee äänikirjasta ainutlaatuisen elämyksen. Teos laajentaa Into Kustannuksen monipuolista äänikirjavalikoimaa jälleen uusille osa-alueille.

Maiseman halkaisema hämärä on saatavissa kirjakaupoista ja äänikirjapalveluista 1. joulukuuta alkaen.

Tilaa arvostelukappale

Tervetuloa julkistamistilaisuuteen

Lämpimästi tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen torstaina 30.11. klo 17.30 Graniittilinnaan (Säästöpankinranta 6, Helsinki). Kirjailija Kristiina Möllerin lisäksi kirjasta kertomassa näyttelijä Veikko Honkanen ja kustantaja Jaana Airaksinen. Näyttelijä Ella Pyhältö lausuu runoja kirjasta. Tilaisuuden juontaa Stefan Möller, ja musiikista vastaa Dj Bunuel.

Ilmoittaudu mukaan 23.11. mennessä: sähköpostitse stefan.moller@steffi.fi tai tekstiviestinä 0400 50 88 77.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kristiina Möller. Kuva: Laura Malmivaara
Kristiina Möller. Kuva: Laura Malmivaara
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus 
Töölönkatu 9 A 1
00100 Helsinki

www.intokustannus.fi

Into on itsenäinen kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Tutustu kevään 2024 katalogiimme tästä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye