Huittisten Alko saa uuden ilmeen

Jaa

Huittisten Alkon myymälä remontoidaan marras-joulukuussa. Myymälä on avoinna ennen remonttia 18. marraskuuta saakka ja avataan uudistettuna 5. joulukuuta.

Huittisten Alkon myymälän ilme uudistetaan. Myymälä on avoinna ennen remonttia lauantaihin 18. marraskuuta klo 18 saakka ja avataan uudistettuna itsenäisyyspäivän aattona tiistaina 5. joulukuuta klo 12. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat Alkot muun muassa Satamalassa, Kokemäellä ja Eurassa. Aukioloajat voi tarkistaa Alkon verkkosivuilta.

”Remontti päivittää myymälämme Huittisissa uuteen raikkaaseen Alkon ilmeeseen. Olemme iloisia saadessamme tarjota sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme entistäkin toimivammat tilat. Toivotamme asiakkaat tervetulleiksi asioimaan uudistettuun ja sujuvampaan myymälään, jossa palvelee tuttu henkilökunta”, sanoo palvelujohtaja Juha Laanti.

”Myymälämme tila pienenee hieman remontin myötä, mutta meiltä Huittisista löytyy edelleen paikalliset toiveet, sesongit ja juomatrendit tarkasti huomioiva valikoima. Meillä on viinejä noin 420, panimotuotteita 90, väkeviä 250 ja alkoholittomia juomia 20. Jatkossakin kuulemme mielellämme asiakastoiveita siitä, mitä tuotteita myymäläämme erityisesti halutaan”, kertoo palvelupäällikkö Suvi Raittinen.

”Ehdottomasti suosittelen tutustumaan myös Alkon verkkokauppaan, jos jokin oma suosikkituote ei löydy lähimyymälän hyllyltä. Verkkokaupassa on saatavilla koko yli 11 000 tuotteen valikoimamme ja tilauksen voi tehdä maksutta toivomaansa Alkon myymälään.”

Pakkaus ei viiniä pahenna

Asiakkaan ostoskoriin päätyy yhä useammin viini vaihtoehtoisessa pakkauksessa, esimerkiksi kartonkitölkissä, viinipussissa, alumiinitölkissä tai PET-muovipullossa.

”Uudet pakkaustavat murentavat vanhoja viinikäsityksiä. Myytin siitä, että lasipullo on viinille ainoa oikea pakkaus, voi unohtaa. Viineille, joita on tarkoitus kypsyttää vuosia, lasipullo on paras vaihtoehto, mutta näissäkin tapauksissa kevyt lasipullo soveltuu yhtä hyvin kuin perinteinen. Valtaosa viineistä ostetaan kuitenkin kulutettavaksi nopeasti ostamisen jälkeen”, Raittinen sanoo. 

”Asiakkaat myös meillä Huittisissa ovat jo hyvin löytäneet vaihtoehtoiset pakkaukset. Tölkin, muovipullon tai vaikkapa hanapakkauksen valinnalle on monta järkevää syytä: pakkaukset ovat ekologisia, kevyitä ja helppoja sulkea, eivätkä ne rikkoudu helposti.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Juha Laanti, 040 730 4908, juha.laanti@alko.fi   
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Linkit

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme