Finnkino Oy

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ JULKAISTAAN MAAILMANLAAJUISESTI 1. JOULUUKUUTA – LIPUT NYT MYYNNISSÄ FINNKINOLLA

Jaa

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ, kuvaa tähden kovaa työtä luovana artistina ja tuottajana. Elokuva seuraa Beyoncén matkaa, kun hän rakentaa 56 esitystä ja 39 kaupunkia sisältäneen, ennätyksiä rikkoneen RENAISSANCE WORLD TOUR:in, joka tulee elokuvateattereihin ympäri maailman 1. joulukuuta alkaen.

Liput saatavilla Finnkino.fi ja BeyonceFilm.com, 1. joulukuuta alkavaan elokuvaan RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ
RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ

Finnkino tiedottaa, että RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ -konserttielokuva, Beyoncén ennätyksiä luovasta maailmanlaajuisesta kiertueesta RENAISSANCE WORLD TOUR:ista, tulee elokuvateattereihin 1.12. alkaen. Lipunmyynti on nyt käynnissä Finnkinolla.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ esittelee RENAISSANCE WORLD TOUR:in, ennätyksiä rikkoneen konserttikiertueen, joka piti sisällään 56 showta, 39 kaupunkia ja 12 maata – Tukholman aloituskonsertista loppuhuipennukseen Kansas Cityyn, Missouriin. Se kertoo Beyoncén aikomuksista, kovasta työstä, sitoutumisesta tuotannon jokaiseen yksityiskohtaan sekä hänen luovuudestaan ja tavoitteestaan näyttää taitonsa.

Beyoncén uskomaton esitys RENAISSANCE WORLD TOUR:in aikana sai ylistystä kansainväliseltä medialta ja loi turvapaikan vapaudelle, hyväksynnälle ja jaetulle ilolle. Sen maailmanluokan tuotanto toivotti tervetulleeksi yli 2,7 miljoonaa fania ympäri maailman, jotka matkustivat nauttiakseen Club RENAISSANCE:sta. Nyt miljoonat elokuvissakävijät pääsevät mukaan Joy Paradeen, mahtavaan tanssijuhlaan, joka iloitsee jokaisen oikeutta olla oma itsensä.

Miljoonien elokuvissa kävijöiden on nyt mahdollista nähdä RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ, kun se saapuu tuhansiin elokuvateattereihin maailmanlaajuisesti 1.12. alkaen. 

Kokemus esitetään torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin useilla näytösajoilla läpi päivän. RENAISSANCE on nähtävissä myös Finnkinon teattereissa.

Liput saatavilla nyt Finnkino.fi ja BeyonceFilm.com, 1. joulukuuta alkavaan elokuvaan RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ

Virallinen traileri: https://www.youtube.com/watch?v=AqjPzq3uYXQ

Kuvat ja elokuvan kuvitus: press.Beyonce.com

OIKEUDET KUVIEN KÄYTTÖÖN YHDISTETTYNÄ AINOASTAAN THE RENAISSANCE WORLD TOUR:IIN. MUU KUVIEN KÄYTTÖ EI OLE SALLITTUA.

Parkwood Entertainment:ista:

Parkwood Entertainment on elokuvia ja tuotantoa tekevä yritys, levy-yhtiö sekä johtoyritys, jonka on perustanut esiintyjä ja yrittäjä Beyoncé vuonna 2010. Toimistot Los Angelesissa ja New York Cityssa, yrityksessä on yksikköjä musiikille, elokuville, videoille, live-esityksille, konserttituotannolle, johtamiselle, yrityskehittämiselle, markkinoinnille, digitaalisuudelle, luovuudelle, filantropialle ja julkisuudelle. Alkuperäisen nimen alla, Parkwood Pictures, yritys julkaisi elokuvan Cadillac Records (2008), jossa Beyoncé esiintyi ja toimi toisena tuottajana. Yritys on myös julkaisut elokuvat Obsessed (2009), jossa Beyoncé esiintyi ja toimi päätuottajana; Peabody Award for Entertainment palkinnon voittaneen elokuvan Lemonade (2017); Emmy®-ehdokkaan Homecoming: A Film By Beyoncé (2019), joka dokumentoi Beyoncén historiaa tehneen esityksen Coachella Valley Music & Arts Festivalilla 2018 sekä Emmy®-voittaneen Black Is King (2020). Parkwood Entertainment tuotti myös The Mrs. Carter Show World Tour (2013-2014), The Formation World Tour (2016) sekä edellä mainitun “Homecoming” esityksen Coachellassa (2018) ja toimi mukana tuottajana ON THE RUN Tour (2014) sekä ON THE RUN II (2018) ja RENAISSANCE WORLD TOUR (2023).

MEDIAKONTAKTIT:

Lisätiedot osoitteesta www.finnkino.fi.

For Beyoncé and Parkwood Entertainment: Yvette Noel-Schure – yns@parkwood-ent.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Vuonna 1986 perustettu Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa kahdellatoista paikkakunnalla kaikkiaan 17 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 119 salia. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu Euroopaan suurimpaan elokuvateatteriketjuun Odeon Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC.

www.finnkino.fiwww.odeoncinemasgroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnkino Oy

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR -KONSERTTITALTIOINTI SAAPUU ODEON CINEMAS GROUPIN EUROOPAN ELOKUVATEATTEREIHIN JA TEKEE ILMIÖSTÄ GLOBAALIN. LIPUNMYYNTI ON ALKANUT26.9.2023 15:00:00 EEST | Tiedote

Euroopan suurin elokuvateatteriketju Odeon Cinemas Group, osana AMC companya, tuo Yhdysvalloissa ennätyksiä rikkoneen TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR -konserttitaltioinnin elokuvateattereihinsa ympäri Eurooppaa perjantaista 13. lokakuuta lähtien. Finnkino kuuluu Odeon Cinemas Groupiin. Lipunmyynti on nyt käynnissä, ja kaikki voivat kokea TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR -konserttitaltioinnin Finnkinon teattereiden isoilta valkokankailta laadukkaalla äänentoistolla. Taylor Swiftin 1989 albumin ja hänen lempinumeronsa 13 kunniaksi normaalihintaisen aikuistenlipun hinta on 19,89 euroa ja normaalihintaisen lastenlipun hinta 13,13 euroa. TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR -konserttitaltioinnin ensi-ilta on 13. lokakuuta kello 18. Suuren kysynnän vuoksi taltioinnista on luvassa lukuisia näytöksiä kaikissa Finnkinon elokuvateattereissa torstaista sunnuntaihin usean viikon ajan. TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR -konserttitaltiointi esitetään myös IMAX-, iSense-, LUXE- ja Lounge-saleissa. Historiallinen, ennäty

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye