Rakennusliike Lapti Oy

Uuden ympärivuorokautista hoivaa tarjoavan palvelutalon rakentaminen alkoi Seinäjoella

Jaa

Seinäjoelle nousee uusi ikäihmisten 46-paikkainen palvelutalo korvaamaan alueen nykyisiä elinkaarensa loppupäähän tulevia hoivatiloja. Kiinteistö Oy Seinäjoen Kniipin omistukseen tulevan palvelutalon valvonnasta ja rakennuttajatehtävistä vastaa SARA Oy. Palvelutalon suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lapti Oy. Palveluntuottajana ja vuokralaisena tulee toimimaan Attendo Oy. Palvelutalon rakentaminen on alkanut marraskuussa 2023 tontin raivaustöillä, ja talo valmistuu loppuvuodesta 2024.

Palvelutaloon tulee ympärivuorokautisen hoivan asukaspaikkoja yhteensä 46. Asuinhuoneiden lisäksi rakennuksesta löytyy yhteiset ruoka- ja oleskelutilat, saunaosasto sekä henkilökunnan tiloja. Palvelutaloon tulee suuri ja laadukas valmistuskeittiö.

Kooltaan puurunkoinen palvelutalo on reilu 2 100 m². Palvelutaloon kuuluu piha-alue, josta löytyy erilaisia oleskelualueita, pergoloita ja istutuslaatikoita.

”Uudet ja modernit tilat ovat iloinen uutinen asukkaidemme ja henkilökuntamme näkökulmasta. Erityisesti iloitsen Kniipinseppään tulossa olevasta viihtyisästä piha-alueesta, joka antaa hyvät mahdollisuudet puuhailla yhdessä kasvien parissa ja viettää yhteistä aikaa”, sanoo Attendon aluejohtaja Heidi Noukka.

”Kokeneena hoivatilarakentajana tulemme mahdollistamaan tuleville asukkaille viihtyisän, terveellisen ja turvallisen ympäristön. Vahvan osaamisemme ansiosta tilaaja ja palveluntuottajat saavat nykyaikaiset, laadukkaat ja kustannustehokkaat tilat tärkeän alueellisen palvelun tuottamiseen. Olemme toteuttaneet onnistuneesti jo useita palvelutaloja ympäri Suomen esimerkiksi Liperiin, Hankasalmelle ja Ulvilaan”, kertoo Laptin Keski-Suomen aluejohtaja Samuli Heino.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heidi Noukka, aluejohtaja, ikääntyneiden palvelut, Attendo Oy, p. 041 731 8679, heidi.noukka@attendo.fi
Samuli Heino, aluejohtaja, Rakennusliike Lapti Oy, p. 050 388 8507, samuli.heino@lapti.fi

Tietoja julkaisijasta

Lapti lyhyesti

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 570 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye