Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Riskiryhmien influenssa- ja koronarokotuksille avataan puhelinajanvaraus

Jaa

Puhelinajanvaraus avataan keskiviikkona 15.11. klo 12, puh. 09 310 46300. Riskiryhmiin kuuluvat voivat soittaa ja varata rokotusajan rokotuspisteille tälle viikolle.

”Rokotusajan voi edelleen varata Maisassa, mutta nyt tarjolla on myös puhelinvaihtoehto. Keskitetyissä pisteissä on ollut tällä viikolla viime viikkoa rauhallisempaa. Toivomme, että riskiryhmiin kuuluvat pyrkisivät hakemaan rokotteensa loppuviikon aikana”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen toteaa.

Puhelinajanvaraus on auki arkisin klo 12-16 joulukuun 1. päivään saakka. Keskiviikkona 15.11. ja torstaina 16.11. on mahdollista soittaa ja varata aika ainoastaan keskitetyille rokotuspisteille.

Rokotusaikoja myös Maisassa

Aikoja voi varata myös Maisasta. Aikoja on avattu jonkin verran lisää, ja niitä vapautuu myös sitä mukaan, kun niitä perutaan. Mikäli et saanut aikaisemmin aikaa, kannattaa käydä uudestaan katsomassa. Rokotteet saa myös ilman ajanvarausta.

Mikäli olet jo varannut rokotusajan Maisassa, tulethan sen mukaisesti rokotuspisteelle. Jos olet jo käynyt rokotuksessa, mutta sinulla on aika tulossa, muistathan perua sen.

Rokotusaika omalle terveysasemalle

Perjantaista 17.11. klo 12 lähtien riskiryhmään kuuluvat voivat varata rokotusajan omalle terveysasemalle Maisasta ja ajanvarausnumerosta. Rokotteet saa terveysasemilla ainoastaan ajanvarauksella.

Rokotuksia annetaan terveysasemilla riskiryhmiin kuuluville 20.-30.11. Suosittelemme kuitenkin, että rokotteet otetaan rokotuspisteillä 17.11. mennessä.

Lisätietoa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella

Toinen linja 4A

PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)

www.hel.fi/sotepe

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan 13.2. kokouksen ennakkotiedote9.2.2024 12:28:27 EET | Tiedote

Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan kokous on tiistaina 13. helmikuuta 2024 klo 16.15. Lautakunta antaa tässä kokouksessa muun muassa lausunnon järjestöyhteistyön tiivistämisestä maahanmuuttajataustaisten perheiden parissa. Lisäksi lautakunta antaa lausunnon vieroitushoitopaikkojen lisäämisestä. Lisätietoa kaupunginhallitukselle annettavista lausunnoista on lautakunnan esityslistalla. Linkit Lausunto järjestöyhteistyön tiivistämisestä Lausunto vieroituspaikkojen lisäämisestä Esityslista on sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan verkkosivuilla. Lautakunnan sivulla julkaistaan kokouksen päätöstiedote kokouksen jälkeen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye