Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Päätöstiedote: kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokous 14.11.2023

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan 14.11.2023 kokouksen päätöstiedote on julkaistu.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan päätostiedote on julkaistu Helsingin kaupungin verkkosivuilla.

Samalta sivulta löytyvät myös

  • muut päätösasiakirjat
  • tieto lautakunnan jäsenistä. Lautakunnan puheenjohtajana toimii Paavo Arhinmäki (Vas.).
  • kokousaikataulu

14.11. lautakunta hyväksyi muun muassa seuraavat esitykset:

Esitys 5: Digilehtien hankinta e-kirjastoon

Lautakunta hyväksyi hankintailmoitukset, joilla hankitaan digilehtiä Helsingin kaupunginkirjaston koordinoimalle e-kirjastohankkeelle sekä oikeuttaa kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan tekemään tarvittaessa tarjouspyyntöasiakirjoihin välttämättömiä tai vähäisiä muutoksia.

Esitys 6: Jatkoselvitys Harjun toimipisteen mahdollisista käyttötavoista kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalla sekä Harjun tilan kaupungin sisäisen vuokrasopimuksen irtisanominen

Esittelijän ehdotuksesta poiketen päätös muutettiin seuraavaan muotoon: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta merkitsi tiedoksi Harjun toimipisteen käytöstä tehdyt jatkoselvitykset. Kaupunginhallituksen hyväksymässä budjettiesityksessä on kirjattu, että Harjun toimipiste siirtyy Kaupunkitilat Oy:lle niin, että nuorisopalvelut saavat tarvitsemansa tilat rakennuksesta käyttöön. Tämän perusteella kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta valtuuttaa nuorisoasiainjohtajan irtisanomaan Harjun toimipisteen vuokrasopimuksen kulttuurin ja vapaa-ajan sekä kaupunkiympäristön toimialan välillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Essi Eranka
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
essi.eranka@hel.fi
p. 040 5681369

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Minun elämäni, Ukraina! -kokonaisuus kerto Ukrainan sotaa paenneiden naisten tarinoita19.2.2024 17:17:59 EET | Tiedote

Minun elämäni, Ukraina! -näyttämöteoksessa ukrainalaiset ja suomalaiset teatteritaiteen ammattilaiset kertovat sotaa paenneiden naisten tarinoita. OSIRIS teatterin tuottama teos saa ensi-iltansa Malmitalossa keskiviikkona 21.2. Kanneltalossa avautuneessa näyttelyssä on esillä valokuvia ja jälleenrakennushankkeen suunnitelmia, jotka on toteutettu ukrainalais-suomalaisena yhteistyönä.

Savoy JAZZFest laajenee: Oheisohjelmassa kotimaisten kärkimuusikkojen konsertteja ja valokuvanäyttely16.2.2024 14:42:11 EET | Tiedote

6.-9.3. järjestettävän Savoy JAZZFestin oheisohjelma laajenee paneelikeskusteluun ja jatkoklubeihin ravintola Minnessä sekä jazzbrunssiin Hotel Havenissa. Savoy-teatterin aulassa on nähtävillä 29.2.-13.3. artistikuvaaja Minna Hatisen parhaita kuvia festivaalin kuusivuotisen historian varrelta. Vuoden 2024 festivaalia tähdittävät mm. saksofonisti Kenny Garrett sekä laulajat Gretchen Parlato ja Michael Mayo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye