Ympäristövahti kokoaa Hyvinkään kaupungin ympäristötavoitteet ja -toimet

Jaa

Hyvinkään kaupunki on julkaissut uuden Ympäristövahti-verkkosivun. Sen avulla kuka tahansa voi seurata kaupungin ympäristötyön tavoitteita, niiden etenemistä ja kaupungin toimia kestävän tulevaisuuden puolesta. 

Tutustu palveluun https://ymparistovahti.hyvinkaa.fi

Kukkia Kytäjärven rannalla.
Kukkia Kytäjärven rannalla. Kuvaaja: Janne-Antti Latvala

Ympäristövahdin tarkoituksena on edistää tiedon avoimuutta ja helpottaa tiedon löytämistä. 

Vahti yhdistää Hyvinkään kuntaorganisaatioon kuuluvien tahojen ympäristötoimet. Tietoa löytyy mm. energian käytöstä, yhdyskuntarakenteesta ja liikkumisesta, jätteistä ja materiaaleista, ruoasta ja vedestä, luonnonvaroista ja elinympäristöstä sekä ympäristötietoisuudesta. 

Palvelun tietoja päivittää kunkin aihealueen asiantuntija. Tiedot on poimittu mm. kaupungin ympäristöohjelmasta, pohjavesien suojelusuunnitelmista, hulevesiohjelmasta ja energia- ja ilmastotoimien vuosikellosta. 

Ympäristövahdin toimenpiteiden jaottelun pohjana on käytetty YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman Agenda2030:n jaottelua. Ympäristövahdin avulla erilaiset ympäristöön liittyvät toimet, tehtävät ja mittaustulokset löytyvät kätevästi yhdestä paikasta.

Pääset tutustumaan Ympäristövahtiin seuraavasta linkistä: https://ymparistovahti.hyvinkaa.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kukkia Kytäjärven rannalla.
Kukkia Kytäjärven rannalla.
Lataa

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hurmos – Hyvinkääläistä urheiluhistoriaa -näyttely avautuu museokeskus Taikassa23.1.2024 09:21:50 EET | Tiedote

Muistatko curlingin olympiahopean Torinossa 2006, tai Kalevan kisat Hyvinkäällä vuonna 1973? Tiesitkö Helene Schjerfbeckin käyttäneen useampaakin hyvinkääläistä urheilijaa mallinaan? Hurmos – Hyvinkääläistä urheiluhistoriaa -näyttely sukeltaa Hyvinkään maineikkaaseen urheilu- ja liikuntahistoriaan. Esille pääsevät niin seurat, olympiamitalistit, harrastajat kuin taustalla tärkeää työtä tekevät puurtajat. Näyttely on esillä museokeskus Taikassa 4.2.2024-12.1.2025.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye