Alkon Helsingin Citycenterin myymälä kiinni kolme päivää vesivahingon vuoksi

Jaa

Alkon Citycenterin myymälä (Kaivokatu 8) kärsi vesivahinkoja elokuun lopun rankkasateissa. Liiketilaa korjataan kuntoon 27.–29. marraskuuta, jolloin myymälä on suljettu.

Helsingin Citycenterin kauppakeskukseen tulvi vettä elokuun lopun rankkasateissa ja Alkon myymälä kärsi vesivahinkoja. Myymälä on suljettu korjaustöiden ajan 27.–29. marraskuuta.

”Yksi myymälämme seinistä kastui ja se joudutaan uusimaan. Joudumme remontin aikana siirtelemään kalusteita ja tuotteita, joten turvallisen asioinnin varmistamiseksi pidämme myymälän suljettuna korjaustöiden ajan. Sen isompaa vahinkoa rankkasateet eivät myymälässä onneksi aiheuttaneet”, kertoo palvelujohtaja Tatu Vanninen.

Citycenterin myymälä avataan korjaustöiden jälkeen jälleen torstaina 30. marraskuuta.

Lähimmät Alkon myymälät palvelevat Stockmannilla (Aleksanterinkatu 52), keskustassa (Salomonkatu 1) ja Kampissa (Urho Kekkosen katu 1).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelujohtaja Tatu Vanninen, p. 040 838 9694, tatu.vanninen@alko.fi
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme