HelsinkiMissio

Kutsu medialle: Supervoimana kaveruus -tilaisuus Kansalaisinfossa 29.11.

Jaa

Eduskunnan Kansalaisinfossa järjestetään keskiviikkona 29.11. klo 9–11 Supervoimana kaveruus –tilaisuus, jossa tuodaan ajankohtaisia näkökulmia käynnistyvään kansalliseen yksinäisyysstrategiaan nuorten, työelämän ja ikäihmisten yksinäisyyden näkökulmista.

Supervoimana kaveruus -tilaisuudessa keskustellaan yksinäisyydestä kolmen ajankohtaisen näkökulman avulla. Teemoina ovat nuorten, työelämän ja ikäihmisten yksinäisyys. Teemat tuovat näkökulmia kansalliseen yksinäisyysstrategiaan, jonka käynnistämisestä eduskunnan yksinäisyysryhmän puheenjohtaja kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta (sd) kertoo tilaisuudessa.

Keskustelussa ovat mukana professori Niina Junttila, Suomen Pankin entinen pääsihteeri Sirkka Hämäläinen sekä HelsinkiMission yksinäisyystyön päällikkö Maria Lähteenmäki, School to Belong -ohjelman asiantuntija Panu Janhunen ja vapaaehtoistoiminnan päällikkö Hanna Falk. Tilaisuuden juontaa HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander.

Tilaisuuden järjestää eduskunnan ryhmä yksinäisyyden ja ostrakismin vähentämiseksi Suomessa yhteistyössä HelsinkiMission ja Lähde-liikkeen professori Niina Junttilan kanssa.

Tilaisuus striimataan ja pääset seuraamaan striimiä täällä.

Osoite: Kansalaisinfo (Pikkuparlamentti, Arkadiankatu 3, 00101 Helsinki). 

Lisätiedot ja median ilmoittautuminen:

Median edustajia pyydetään ilmoittautumaan etukäteen sähköpostitse viestintäpäällikkö Kristiina Backbergille:  kristiina.backberg@helsinkimissio.fi, puh. +358 44 7331544

Tietoja julkaisijasta

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö. Vähennämme yksinäisyyttä ja lisäämme hyvinvointia. Tunnemme yksinäisyyden ja tiedämme keinot sen voittamiseksi. Vuonna 2023 olemme toimineet 140 vuoden ajan.

Toimimme sadan ammattilaisen ja tuhannen vapaaehtoisen voimin. Kohtaamme, tuemme ja autamme vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tarjoamme yksinäisyyttä lievittäviä palveluja valtakunnallisesti sekä mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisena kohtaamaan muita.

Kutsumme kaikki tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Tavoitteemme on, että kukaan ei jää yksin.

helsinkimissio.fi

#yhdessäyksinäisyysvoitetaan

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HelsinkiMissio

Kansallinen yksinäisyysstrategia tuo ratkaisuja kasvavaan yksinäisyyteen30.11.2023 06:30:00 EET | Tiedote

Yksinäisyys on kansallinen haaste, joka on lisääntynyt Suomessa kaikissa ikäluokissa. Syksyllä 2023 eduskuntaan perustettiin yksinäisyyttä ja ostrakismia vähentävä työryhmä, jonka tehtävänä on edistää kansallisen yksinäisyysstrategian luomista Suomeen. Ratkaisuista yksinäisyyteen keskusteltiin HelsinkiMission 140-vuotisjuhlapäivänä 29.11. Kansalaisinfossa järjestetyssä Supervoimana kaveruus -tilaisuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye