Veikkaus Oy

Veikkaus aloittaa mittavan vedonlyönnin uudistuksen OpenBetin kanssa

Jaa

Veikkaus on tehnyt yhteistyösopimuksen maailman johtavien kansainvälisiä vedonlyöntipalveluita tuottavien yhtiöiden joukkoon lukeutuvan OpenBetin kanssa. Yhteistyössä OpenBetin kanssa toteutettavan mittavan vedonlyönnin uudistuksen myötä Veikkauksen Pitkävedon ja Live-vedon kohdetarjonta kehittyy.

Merkittävässä uudistuksessa Veikkauksen kiinteäkertoimisen vedonlyönnin järjestelmä päivitetään kauttaaltaan OpenBetin tarjoamaan. Uudistuksen arvioidaan näkyvän asiakkaille myyntipaikoissa sekä veikkaus.fi:ssä loppuvuodesta 2024.  

- Haluamme jatkossakin olla suomalaisten vedonlyöjien ykkösvalinta. Uuden kumppanin myötä voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen siten, että Veikkauksen vedonlyönti sisältää kaikki kansainvälisen vedonlyöntimarkkinan parhaat ominaisuudet. Tarjontaamme rikastetaan ja muokataan uudistusten myötä mahdollisimman hyväksi juuri suomalaiselle pelaajalle, Veikkauksen vedonlyönnin johtaja Juha-Matti Mäkilä odottaa.

- Kyseessä on mittava vedonlyönnin tekninen uudistus, jota lähdemme innolla toteuttamaan julkisen kilpailutuksen kautta valikoituneen OpenBetin kanssa yhteistyössä. Uudistus tuo mukanaan kattavasti asiakkaidemme toivomia uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia sekä varmistaa sen, että tulevaisuuden uudet vedonlyönnin innovaatiot ovat nopeasti Veikkauksen asiakkaille tarjolla toivotulla tavalla.

Marraskuussa 30 vuotta täyttänyt Veikkauksen Pitkäveto ja tapahtumien aikana tapahtuva Live-veto tarjoavat asiakkaille jatkossa laajemman valikoiman alakohteita otteluihin. Lisäksi esimerkiksi Build-a-Bet-ominaisuus tulee laajenemaan uusiin lajeihin. Build-a-Bet mahdollistaa otteluiden sisäiset yhdistelmävedot, eli esimerkiksi että Mikko Rantanen tekee maalin ottelussa ja Colorado Avalanche voittaa ottelun.

OpenBet on maailman johtavia vedonlyöntipalveluita tuottavia yhtiöitä, jolla on asiakkaita Yhdysvalloissa, Euroopassa, Australiassa ja Kanadassa. Yhtiö valikoitui Veikkauksen kumppaniksi julkisen kilpailutuksen kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Vikingloton potissa 25 miljoonaa euroa – Toisen voittoluokankin potissa noin 2,4 miljoonaa27.11.2023 10:15:14 EET | Tiedote

Vikingloton potti on kohonnut maksimiinsa 25 miljoonaa euroa. Kierroksilla, joilla päävoiton laskennallinen jakosumma ylittää maksimipotin, siirtyy maksimin ylittävä osuus pelin toisen voittoluokan pottiin. Toisen voittoluokan potti on tällä viikolla jo noin 2,4 miljoonaa euroa. Viime keskiviikkona suomalainen nettipelaaja voitti 1,6 miljoonaa euroa toisen voittoluokan osumalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme