HelsinkiMissio

KUTSU MEDIALLE: Joulun tähdet -juhlakonsertti yksinäisyyttä vastaan Aleksanterin teatterissa 21.11. klo 16

Jaa

Anna Puu, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Kuumaa ja Viivi esiintyvät HelsinkiMission Joulun tähdet – hyväntekeväisyyskonsertissa yksinäisyyttä vastaan. Konsertilla juhlistetaan 140 vuotta täyttävää HelsinkiMissiota.

HelsinkiMissio juhlii Aleksanterin teatterissa 140 vuotista taivaltaan yhdessä upeiden artistien ja juhlavieraiden kanssa.
HelsinkiMissio juhlii Aleksanterin teatterissa 140 vuotista taivaltaan yhdessä upeiden artistien ja juhlavieraiden kanssa.

Konsertissa esitetään artistien omia kappaleita sekä uusia versioita tunnetuista joululauluista. Musiikillisesta sisällöstä vastaa konsertin kapellimestari Leri Leskinen yhtyeineen. Juhlan kunniaksi tähtiartistien kanssa nousevat lavalle myös HelsinkiMission omat tähdet. Konsertin juontaa Jaana Pelkonen.

HelsinkiMissio juhlii 140-vuotista taivaltaan. Toiminta käynnistyi jouluna vuonna 1883 aikanaan köyhässä Punavuoressa. HelsinkiMission ensimmäinen työntekijä Cecilia Blomqvist teki kotikäyntejä sairaiden luokse, jakoi ruokalahjoituksia ja perusti päiväkodin, työtupia ja monia muita auttamismuotoja, joita tarvittiin kipeästi. HelsinkiMissio on auttanut apua tarvitsevia kolmella vuosisadalla.

Tänä päivänä HelsinkiMission tehtävä on vähentää yksinäisyyttä. Järjestö toimii noin sadan ammattilaisen sekä lähes tuhannen vapaaehtoisen voimin valtakunnallisesti.

– On kunnia juhlistaa HelsinkiMission pitkää taivalta historiallisessa, samalla aikakaudella rakennetussa Aleksanterin teatterissa yhdessä upeiden artistien ja juhlavieraiden kanssa. HelsinkiMissio on auttanut ihmisiä niin rauhan kuin sotien aikana. Avuntarve ei ole kuitenkaan poistunut. Työtämme tarvitaan edelleen, nyt ehkä enemmän kuin koskaan ennen, sanoo HelsinkiMission toiminnanjohtaja Tuula Colliander.  

Konsertin tuotot ohjataan HelsinkiMission työhön yksinäisyyttä vastaan. Konsertin yleisönä on HelsinkiMission tukijoita, vapaaehtoisia ja henkilökuntaa sekä yritysmaailman ja julkisen sektorin edustajia.

Lisätiedot ja median ilmoittautuminen:

Median edustajat ovat tervetulleista klo 16 alkavaan konserttiin ja ennen konserttia järjestettävään kutsuvierastilaisuuteen klo 15. Päivän aikana on mahdollista haastatella konsertin artisteja ja HelsinkiMission edustajia etukäteen sopien.

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 20.11. klo 16 mennessä sähköpostitse viestintäpäällikkö Kristiina Backbergille kristiina.backberg@helsinkimissio.fi puh. +358 44 733154

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö. Vähennämme yksinäisyyttä ja lisäämme hyvinvointia. Tunnemme yksinäisyyden ja tiedämme keinot sen voittamiseksi. Vuonna 2023 olemme toimineet 140 vuoden ajan.

Toimimme sadan ammattilaisen ja tuhannen vapaaehtoisen voimin. Kohtaamme, tuemme ja autamme vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tarjoamme yksinäisyyttä lievittäviä palveluja valtakunnallisesti sekä mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisena kohtaamaan muita.

Kutsumme kaikki tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Tavoitteemme on, että kukaan ei jää yksin.

helsinkimissio.fi

#yhdessäyksinäisyysvoitetaan

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HelsinkiMissio

Kansallinen yksinäisyysstrategia tuo ratkaisuja kasvavaan yksinäisyyteen30.11.2023 06:30:00 EET | Tiedote

Yksinäisyys on kansallinen haaste, joka on lisääntynyt Suomessa kaikissa ikäluokissa. Syksyllä 2023 eduskuntaan perustettiin yksinäisyyttä ja ostrakismia vähentävä työryhmä, jonka tehtävänä on edistää kansallisen yksinäisyysstrategian luomista Suomeen. Ratkaisuista yksinäisyyteen keskusteltiin HelsinkiMission 140-vuotisjuhlapäivänä 29.11. Kansalaisinfossa järjestetyssä Supervoimana kaveruus -tilaisuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye