Hyvinkään koko perheen joulukauden avaus järjestetään 2. joulukuuta

Jaa

Tänä vuonna Hyvinkään joulunavaustapahtuma tempaisee joulunodotuksen käyntiin lauantaina 2.12.2023 kello 10.30–15.

Hyvinkään joulunavauksessa 2. joulukuuta on tarjolla ohjelmaa koko perheelle.
Hyvinkään joulunavauksessa 2. joulukuuta on tarjolla ohjelmaa koko perheelle.

Luvassa on jälleen monipuolinen joulukauden avaus lavaohjelman, kampanjatarjousten ja perinteisen markkinatunnelman merkeissä; tunnelmalliset joulumarkkinat, joulukulkue, musiikkiesityksiä, kuorolaulua, tanssia, talutusratsastusta sekä tietysti joulupukki muoreineen! Joulupukin lisäksi tapahtumassa vierailevat myös Muumipeikko ja Pikku Myy!

Tapahtuman esiintymislavat ovat ulkona Willantorilla ja sisällä Willanaukiolla Robert's Coffeen yhteydessä, minkä lisäksi esityksiä nähdään myös Citymarketin ja Prisman auloissa. Esiintymislavoilla päästään nauttimaan vierailevien tähtien lisäksi myös hyvinkääläisten kuorojen ja orkestereiden sekä muiden paikallisten esiintyjien lahjakkuudesta. 

Myös museokeskus Taika ja Suomen Rautatiemuseo ovat mukana joulun avauksessa.

Katso koko ohjelma täältä.

Willantorilla yhteistyökumppaneiden esittely- ja myyntipisteitä. Hyvinkään Lions Clubien teltalla otetaan vastaan joulukuusitilauksia ja myydään Hyvinkää-kalentereita. Seurakunnan teltalle voi tuoda hygieniatuotteita tai lahjakortteja diakoniatyön joulunajan avustustoimintaan vaikeassa taloudellisessa tilanteessa oleville hyvinkääläisille.

Joulupukin saattue lähtee liikkeelle Aseman koululta noin kello 10.30 suunnaten kohti kauppatoria. Paras paikka kulkueen seuraamiseen on Kauppalankadun varrella ja Hämeenkadulla välillä Kauppalankatu– Hämeensilta. Kauppatorilta pukki ja muori siirtyvät kävellen Willantorin esiintymislavalle.

Psst. Kulkueeseen mahtuu mukaan vielä iloisia urheiluseuralaisia, partiolaisia, kulttuuriyhdistyksiä tai muita kiinnostuneita. Yhteydenotot: outi.ruso@hyvinkaa.fi.

Joulunavauksen yhteydessä avataan myös Hyvinkään jouluikkunakilpailu.

Joulunavaustapahtuman järjestää Hyvinkään kaupunki yhteistyössä kauppakeskus Willan, Hyvinkään Lionsklubien, Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen ja Hyvinkään seurakunnan kanssa.

Hyvinkään joulunavaus - Hyvinkään kaupunki (hyvinkaa.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hurmos – Hyvinkääläistä urheiluhistoriaa -näyttely avautuu museokeskus Taikassa23.1.2024 09:21:50 EET | Tiedote

Muistatko curlingin olympiahopean Torinossa 2006, tai Kalevan kisat Hyvinkäällä vuonna 1973? Tiesitkö Helene Schjerfbeckin käyttäneen useampaakin hyvinkääläistä urheilijaa mallinaan? Hurmos – Hyvinkääläistä urheiluhistoriaa -näyttely sukeltaa Hyvinkään maineikkaaseen urheilu- ja liikuntahistoriaan. Esille pääsevät niin seurat, olympiamitalistit, harrastajat kuin taustalla tärkeää työtä tekevät puurtajat. Näyttely on esillä museokeskus Taikassa 4.2.2024-12.1.2025.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye