Foodora

Koronatestien myynti räjähti edellisviikolla ja viikonlopun aikana

Jaa

Koronatestien myynti on lähtenyt hurjalla vauhdilla käyntiin. Ensimmäinen pikkujouluviikonloppu vauhditti koronatestien tilauksia vielä entisestään.

Jos kokee sairastavansa, Foodora kuljettaa koronatestien lisäksi ruokatarvikkeet kotiin.
Jos kokee sairastavansa, Foodora kuljettaa koronatestien lisäksi ruokatarvikkeet kotiin. Kuva: Foodora

Koronatilanne on viime viikkojen aikana yltynyt koko maassa. Myös vuoden 2022 alkutalvi oli koronatestien myynnin huippua. Testejä myytiin tällöin reippaasti suoraan kotiovelle, koska kuluttajat välttivät turhia kontakteja ja pysyttelivät sisätiloissa.

Foodora Market toimittaa tilauksia pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Viime viikolla kaikissa kaupungeissa havahduttiin kuitenkin siihen, että koronatestejä myytiin ennätyksellisesti enemmän kuin aiempana vuonna. Menekkiin oltiin varauduttu edellisvuoden myynteihin verraten. Viime viikon kysyntä oli kuitenkin yllätys. 

– Koronatestien menekki on ollut nyt menneellä viikolla hyvin suurta. Hyllyt ovat hetkellisesti olleet tyhjinä. Koronaa on siis selkeästi liikkeellä tavallista enemmän, kuin koko vuoteen, kertoo Head of Foodora Market Anni Ahnger.

Pikkujoulukausi alkoi edellisviikonloppuna ja kuluttajat tilasivat myös ruokaa kotiin tavallista enemmän. Koronatestejä myytiin jälleen ennätysmäärä. Testit olivat myydyimpien tuotteiden kärjessä. 

– Asiakkaat ovat mitä ilmeisimmin huomanneet, että koronatestit voi tilata nopeasti kotiin, vaarantamatta muita kanssaliikkujia. Jos kokee olevansa sairas, koronatestien lisäksi Foodora Market toimittaa myös ruokaostokset, jotta voi levätä rauhassa, sanoo Ahnger.

Foodora Market on varautunut nyt koronatestien saatavuuteen tulevien viikkojen osalta, mutta tuotteita lisätään tarvittaessa nopeasti, jos tilanne merkittävästi muuttuu. Saatavilla on yksittäisten testien lisäksi monipakkauksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna Mämmi
PR & Communications Lead
press@foodora.fi
040 1645401

Kuvat

Jos kokee sairastavansa, Foodora kuljettaa koronatestien lisäksi ruokatarvikkeet kotiin.
Jos kokee sairastavansa, Foodora kuljettaa koronatestien lisäksi ruokatarvikkeet kotiin.
Lataa
Yksi Foodora Marketissa myytävistä kotitesteistä. Saatavilla on myös yksittäistestejä.
Yksi Foodora Marketissa myytävistä kotitesteistä. Saatavilla on myös yksittäistestejä.
Lataa

Tietoa julkaisijasta

Pohjoismaiden suurin ruoka- ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on yksi maailman johtavimmista ruoan ja päivittäistavarakaupan toimitusalustoista. Delivery Hero toimii yli 70 maassa ympäri maailmaa. Euroopassa Foodora toimii kahdeksassa maassa - Suomessa, Itävallassa, Tšekissä, Tanskassa, Unkarissa, Norjassa, Ruotsissa ja Slovakiassa. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora aloitti toimintansa Helsingissä kesällä 2015. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodoran tavoitteena on mahdollistaa asiakkailleen enemmän aikaa heille tärkeiden asioiden parissa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Foodoran ruokabarometri luo mielikuvia presidenttiehdokkaiden kannattajien elämäntyyleistä26.1.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Joulukuun 2023 alkupuolella toteutettu Foodoran ruokabarometri luo hauskat mielikuvat eri presidenttiehdokkaiden kannattajista. Aaltolan kannattajista piirtyy selkeä amerikkalainen elämäntyyli, kun taas Stubbin kannattajakunta nauttii kulinaristisemmin. Tuloksista selviää myös Halla-ahon ja Anderssonin äänestäjien olevan innokkaimpia ruokalähettipalveluiden käyttäjiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye