Hobby Hall Suomi Oy

Hobbyhall.fi ennustaa myynnin kasvua Black Fridaylle

Jaa

Hobbyhall.fi odottaa parantavansa myyntiään vuoden suurimman kampanjan, Black Fridayn aikana, verrattuna vuoteen 2022. Tulevan perjantain myynnin ennustetaan kasvavan vähintään 10 prosenttia viime vuoden Black Fridayn myyntiin verrattuna.

"Odotamme myynnin kasvavan sekä Hobbyhall.fi:ssä, että kaikissa muissa PHH Groupin hallinnoimissa verkkokaupoissa Virossa, Liettuassa ja Latviassa", Janna Latva, COO, Hobbyhall.fi, sanoo.

Viime vuonna konsernin Black Friday -myynnin kokonaismäärä kolmessa Baltian maassa ja Suomessa oli lähes 12 prosenttia suurempi kuin kampanjan aikana vuonna 2021.

"Kehotamme asiakkaita tekemään ajoissa Black Friday -valmistelut. Kun miettii rauhassa, mitä todella tarvitsee ja valmistautuu etukäteen, ei perjantaina tarvitse tehdä muuta kuin painaa muutamaa nappia puhelimella ja tehdä ostokset järkevästi ja hyvään hintaan", Latva vinkkaa.

Hänen mukaansa verkko-ostokset ovat fyysisiä ostoksia kätevämpiä paitsi paljon laajemman tuotevalikoiman myös helppouden kannalta. Sen lisäksi, että verkkokaupassa ei tarvitse käyttää aikaa jonottamiseen, voi etukäteen valmistautumalla välttää heräteostokset ja säästää rahaa.

"Helpoin tapa valmistautua Black Friday -myyntiin on tallentaa halutut tuotteet suosikkeihin omalle toivelistalle Hobbyhall.fi-verkkokaupassa. Näin löydät helposti tuotteet, joista olet kiinnostunut ja saat ilmoituksen, jos toivelistalla olevan tuotteen hinta on muuttunut tai tuotetta on vain vähän varastossa”, Latva kertoo.

Black Friday -kampanjaan osallistuu vuosittain yhä useampi Marketplacen myyjä, joten tulevasta perjantaista voidaan ennustaa tulevan ennätyksellinen kampanjapäivä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hobbyhall.fi

Hobby Hall -brändi on suomalaisille tuttu jo vuodesta 1962. Hobby Hall aloitti kuntolaitteita ja vapaa-ajan tuotteita myyvänä postimyyntiyrityksenä. Yritys on harjoittanut verkkokauppaa jo 23 vuoden ajan. Hobby Hallin kuvastomyynnin tuhansien tuotteiden aikakaudesta on otettu isoja harppauksia kohti laajan valikoiman verkkokauppaa. Muutamassa vuodessa tuotevalikoima kasvoi satoihin tuhansiin tuotteisiin, ja nyt Marketplacen myötä valikoima on saavuttanut uuden virstanpylvään - yli miljoona tuotetta.

PHH Group

PHH Group, yksi suurimmista verkkokauppayrityksistä Baltiassa ja Suomessa, muodostui Pigu.lt:n ja Hobby Hallin yhdistyttyä. PHH Group operoi verkkokauppoja ja marketplace-verkkokauppoja Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Lähes 4000 myyjää myyvät tuotteitaan konsernin markkinapaikoilla Hobbyhall.fi:ssä, Pigu.lt:ssä, 220.lv:ssä ja kaup24.ee:ssä. Yhteensä tuotteita on myynnissä yli 3 miljoonaa ja vierailijoita konsernin verkkokaupoissa on noin 150 miljoonaa vuositasolla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hobby Hall Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye