Pirkanmaan hyvinvointialue

Eri puolilla Pirkanmaata järjestetään rokotustapahtumia lauantaina 25.11.2023

Jaa

Tampereella, Kangasalla, Nokialla ja Orivedellä järjestetään ensi lauantaina 25.11.2023 rokotustapahtumia, joissa rokotuksen saa ilman ajanvarausta.

Tampereella on lauantaina 25.11.2023 kolme rokotustapahtumaa, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti yli 70-vuotiaille tamperelaisille. Rokotuksia annetaan Hatanpään, Tammelakeskuksen ja Tipotien sosiaali- ja terveysasemilla lauantaina 25.11.2023 kello 8–14.30. 

Kangasalan keskusterveysasemalla järjestetään ensisijaisesti yli 70-vuotiaille kangasalalaisille ja pälkäneläisille tarkoitettu rokotustapahtuma lauantaina 25.11. kello 8–14.30. 

Nokian sosiaali- ja terveysasemalla rokotetaan lauantaina 25.11. kello 9–16. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti yli 70-vuotiaille nokialaisille.  

Orivedellä järjestetään rokotustapahtuma lauantaina 25.11. klo 8–15. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille maksuttomaan rokotukseen oikeutetuille orivesiläisille. Rokotuksia annetaan Oriveden terveyskeskuksessa. 

Näissä rokotustapahtumissa rokotuksia annetaan walk in -periaatteella eli ajanvarausta ei tarvita ja rokotukset annetaan saapumisjärjestyksessä. Osallistujien on hyvä varautua jonottamaan. Huomioi, että ovet avautuvat vasta rokotustapahtuman alkaessa. Samalla kertaa annetaan sekä korona- että influenssarokotus, jos kuuluu molempien rokotusten kohderyhmiin. 

Jos walk in -rokotukseen tulevalla on rokotusaika varattuna myöhemmälle ajankohdalle, ajanvaraus perutaan rokotuksen yhteydessä. 
 
Ajantasaiset tiedot rokotuksista julkaistaan osoitteessa pirha.fi/rokotukset

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi lapsiperheiden ja suun terveydenhuollon palvelujen verkoston jatkovalmisteluun ja käynnisti keskustelukierroksen avokuntoutuksen, vammaissosiaalityön ja vammaisten työ- ja päivätoiminnan palveluverkosta27.11.2023 12:44:12 EET | Tiedote

Aluehallitus käsitteli maanantaina lasten, nuorten ja perheiden sekä suun terveydenhuollon palveluiden verkoston kuulemis- ja keskustelukierrokselta saatua palautetta. Aluehallitus hyväksyi näiden kokonaisuuksien palveluiden verkostoa koskevat esitykset yksityiskohtaisen palveluverkkosuunnittelun pohjaksi.

Avokuntoutuksen, vammaisten työ- ja päivätoiminnan sekä vammaissosiaalityön palveluverkko aluehallituksessa 27.11.22.11.2023 15:58:14 EET | Tiedote

Avokuntoutuksen sekä vammaisten työ- ja päivätoiminnan toimipisteitä esitetään keskitettäväksi isompiin kokonaisuuksiin. Avokuntoutukseen ja vammaissosiaalityöhön kuuluu jo tällä hetkellä paljon kotikäyntejä, joten toimipisteitä voidaan nykyisestä keskittää ja digipalveluja edelleen lisätä. Myös vammaisten päivätoiminnassa voidaan lisätä liikkuvia palveluja ja etäosallistumista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme