Flow Festival

20-vuotisjuhliaan ensi kesänä viettävä Flow Festival julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä

Jaa

Flow Festival juhlistaa 20-vuotista taivaltaan 9.–11.8.2024 Helsingin Suvilahdessa. Ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu ja Flow’n kolmannelle vuosikymmenennelle saattelevat maailmanluokan tähdet Fred again.., Pulp, The Smile, PJ Harvey sekä monet muut kansainväliset ja kotimaiset huippunimet. 

Fred again..
Fred again..

Vuonna 2004 perustettu Flow Festival on kasvanut 4000 hengen intiimistä klubitapahtumasta yli 90 000 vieraan kansainvälisesti arvostetuksi musiikki- ja kaupunkifestivaaliksi. Legendaarisilla VR:n makasiineilla ensimmäisen kerran järjestetty Flow kotiutui vuonna 2007 Suvilahden vanhalle voimala-alueelle Helsingissä. Kahdenkymmenen toimintavuotensa kuluessa Flow on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Euroopan ainutlaatuisimmista festivaalikokemuksista ja juhlistaa kesällä 2024 menneitä ja tulevia vuosia häikäisevällä ohjelmistolla.

Flow’n lavalla nähdään ensi kesänä hurmiollista suosiota nauttiva brittiläinen musiikintekijä, tuottaja, DJ ja elektronisen musiikin huippunimi Fred again.., jonka suurimmat hitit ovat striimanneet satoja miljoonia ja joka huomioitiin vastikään Grammy-ehdokkuudella. Lisäksi Flow’hun saapuvat brittipopin legenda Pulp, tammikuussa uuden levynsä Wall of Eyes julkaiseva, Radioheadistakin tunnettujen Thom Yorken ja Jonny Greenwoodin ja jazz-rumpali Tom Skinnerin yhtye The Smile sekä tuoreen menestysalbuminsa I Inside the Old Year Dying tänä vuonna julkaissut arvostettu laulaja-lauluntekijä PJ Harvey. 

Ensi kesän esiintyjien joukkoon liittyvät myös brittiläisen popmusiikin valovoimainen tähti Jessie Ware, yksi nykypäivän hiphopin kiinnostavimmista ja monipuolisimmista taiteilijoista Denzel Curry sekä jättihitillään Strangers komeetan lailla popmusiikin kiertoradalle singahtanut Kenya Grace. Flow hemmottelee tunnetusti myös DJ- ja klubimusiikin ystäviä: tänä vuonna festivaalilla esiintyvät hurjassa nosteessa oleva DJ-duo Overmono, berliiniläinen queer-klubisensaatio Herrensauna sekä kolmen merkittävän newyorkilais-DJ:n Joe Claussellin, François K:n ja Danny Krivitin ikoninen klubikonsepti Body & Soul.

Kotimaisista huippuartisteista Flow’ssa nähdään suomalaisen hiphop-musiikin kiehtovin hahmo ibe, suurmenestystä nauttiva Arppa erikoiskeikallaan Arppa & Sunnuntain Seireenit ja keväällä 2024 julkaistavan uuden levynsä kokonaisuudessaan festivaalilla esittävä Antti Autio. Lisäksi lavalle nousevat trumpetisti Verneri Pohjola: Monkey Mind -superkokoonpano, tuoreella soundillaan hurmaava kokeellisen instrumentaalimusiikin yhtye Tinyhawk & Bizzarro sekä yksi kansainvälisestikin mielenkiintoisimmista kotimaisista artistitulokkaista Joalin.

Flow Festivalin elämys rakentuu kansainvälisen ja kotimaisen musiikin lisäksi monipuolisesta taiteesta, huippulaatuisesta ravintolatarjonnasta sekä Suvilahden lumoavasta festivaalialueesta. Flow Festivalin kolmen päivän liput sekä Gold-liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Flow Festival 2024 järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024. Yhteensä Flow Festivalilla esiintyy lähes 150 artistia. Julkistetut esiintyjät ovat Fred again.., Pulp, The Smile, PJ Harvey, Jessie Ware, Denzel Curry, Kenya Grace, Overmono, Body & Soul: Danny Krivit, Joe Claussell & François K, Herrensauna , ibe, Arppa & Sunnuntain Seireenit, Antti Autio 4, Verneri Pohjola: Monkey Mind, Joalin ja Tinyhawk & Bizzarro.

Tutustu koko ohjelmaan Flow Festivalin nettisivulla: https://www.flowfestival.com/artists/.  

Flow Festival 2024 yhteistyökumppaneita ovat Lanson, Polestar, Vaasan, Tietoevry, Helsingin kaupunki ja Helsingin Sanomat.

Liput:
https://www.flowfestival.com/liput/
3 päivän lippu: 229 €
3 päivän Gold-lippu: 339 €

Hinnat voimassa toistaiseksi. Lipun hinta sisältää palvelumaksun.

Lehdistökuvat: https://www.flowfestival.com/flow-festival/media/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Flow Festival

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11.8.2024!

Vuonna 2004 perustettu Flow Festival on kasvanut 4000 hengen intiimistä klubitapahtumasta yli 90 000 vieraan kansainvälisesti arvostetuksi musiikki- ja kaupunkifestivaaliksi. Legendaarisilla VR:n makasiineilla ensimmäisen kerran järjestetty Flow kotiutui vuonna 2007 Suvilahden vanhalle voimala-alueelle Helsingissä. Kahdenkymmenen toimintavuotensa kuluessa Flow on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Euroopan ainutlaatuisimmista festivaalikokemuksista.

Flow esittelee 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi ainutlaatuisen kansainvälisen ja laadukkaan ohjelmiston, joka koostuu popin ja indien kirkkaimmista tähdistä, DJ- ja klubimusiikin ykkösnimistä sekä monipuolisesta taideohjelmasta. Flow tunnetaan lisäksi ensiluokkaisesta ravintolavalikoimastaan, laajasta vastuullisuusohjelmastaan sekä Suvilahden ainutlaatuisesta festivaalialueesta. 

Yhteensä Flow’ssa nähdään noin 150 artistia kymmenellä venuella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Flow Festival

Halsey, Janelle Monáe, AURORA, Vince Staples ja monia muita lisätty Flow Festivalin ohjelmaan23.4.2024 11:00:00 EEST | Tiedote

Flow Festivalin ohjelma on täydentynyt uusilla huippuesiintyjillä. Festivaalilla nähdään muun muassa maailman kuunnelluimpiin artisteihin lukeutuva Halsey, visionäärinen soul- ja R&B-taiteilija Janelle Monáe, omintakeinen norjalainen pop-tähti AURORA, monitahoinen rap-artisti Vince Staples sekä joukko kotimaisia tähtiä. Denzel Curry puolestaan peruu tulevan Euroopan-kiertueensa ja näin ollen myös Flow-keikkansa.

Maailman parhaat DJ:t tanssittavat Flow Festivalin Heineken Backyardilla3.4.2024 11:00:10 EEST | Tiedote

Flow Festivalin vaikuttava DJ- ja klubimusiikin kokoelma täydentyy, kun festivaali julkaisee valloittavasta tunnelmastaan tutun Backyardin esiintyjät. Tänä vuonna venue toteutetaan yhdessä festivaalin pääyhteistyökumppani Heinekenin kanssa. Flow Festivalin vehreä takapiha tarjoaa moninaisen kokoelman mukaansatempaavaa musiikkia, kun lavalle astuvat muun muassa Body & Soul: Danny Krivit, Joe Clausell & François K, Blck Mamba, livwutang, Nala Brown, Desiree, Bayetë, Esa b2b Suze Ijó, Norsicaa ja monia muita.

Flow Festivalin Balloon 360° -lavan ohjelma on julki27.3.2024 11:12:12 EET | Tiedote

Balloon 360° -lava on Flow Festivalin ainutlaatuinen maamerkki, joka on tunnettu musiikillisesti monipuolisesta ja kansainvälisestä ohjelmastaan. Tänä vuonna lumoavalla Balloonilla nähdään ajankohtainen joukko kiinnostavia musiikintekijöitä ympäri maailman, kun lavalla kuullaan musiikkia muun muassa Brasiliasta, Pakistanista, Indonesiasta, Palestiinasta ja Kongon demokraattisesta tasavallasta. Balloonilla esiintyvät brasilialaisen musiikin elävä legenda Marcos Valle, Grammy-palkittu pakistanilainen laulaja ja säveltäjä Arooj Aftab, vaihtoehtoisen soulin ja R&B:n kiinnostavin tähti serpentwithfeet, palestiinalainen elektronista musiikkia ja Lähi-idän perinteistä dabkea yhdistelevän shamstep-genren sanansaattaja 47SOUL, tämän hetken kuumin soul-yhtye Thee Sacred Souls ja monet muut.

Flow Festival julkistaa uusia esiintyjiä ja festivaalin päiväkohtaisen ohjelman7.2.2024 11:00:00 EET | Tiedote

Flow’n 20-vuotisjuhlan ohjelmisto on saanut täydennystä, kun elokuussa Suvilahteen saapuvat vastikään Lontoon O2-areenan hetkessä loppuunmyynyt R&B:n uusin supertähti RAYE, punk-rockin instituutio IDLES, vaihtoehtomusiikin ikoni Blonde Redhead sekä lukuisat muut kansainväliset ja kotimaiset huippunimet. Lisäksi festivaali vapauttaa myyntiin kaikki lipputyypit ja julkistaa päiväkohtaisen ohjelman.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye