Business Tampere

KUTSU MEDIALLE: Tervetuloa ilmailualan kestävän kehityksen foorumiin Tampereelle

Jaa

KLM Royal Dutch Airlines , Business Tampere ja latvialainen  airBaltic kutsuvat median edustajat kuulemaan ja keskustelemaan ilmailun kohtaamista haasteista ja siitä, kuinka luoda kestävämpää lentoliikennettä. 

Shaping the Future of Aviation -tapahtuma  kokoontuu Tampereelle 30.11.2023 keskustelemaan ilmailualan kestävästä kehityksestä.
Shaping the Future of Aviation -tapahtuma kokoontuu Tampereelle 30.11.2023 keskustelemaan ilmailualan kestävästä kehityksestä. Kuva: Laura Vanzo Visit Tampere

Sustainability Forum: Shaping the Future of Aviation -tapahtuma järjestetään englannin kielisenä.

Aika: 30.11.2023 klo 12.00-16.30
Paikka: Tampere-talo , Yliopistonkatu 55, Tampere

Tampereella ensimmäistä kertaa järjestettävä foorumi kokoaa yhteen alan johtavia asiantuntijoita ja päättäjiä keskustelemaan haasteista ja innovatiivisista ratkaisuista, joita kestävämpi ilmailuala edellyttää. 

”Edessämme on ihmiskunnan suurin haaste – ilmastokriisi. Tällä hetkellä lentoliikenteen osuus globaaleista kasvihuonekaasupäästöistä on 2–3 prosenttia. Tämän odotetaan kasvavan lentämisen kysynnän kasvaessa. Siksi meidän on tehtävä yhteistyötä keskeisten sidosryhmien ja kumppaneiden kanssa keskustellaksemme ja oppiaksemme toisiltamme, mutta myös tehdäksemme yhteistyötä”, sanoo Air Francen ja KLM:n vastuullisuustyöstä Pohjois-Euroopassa vastaava Maria Hagelberg.

Osallistuaksesi ilmoittaudu viimeistään 27.11.2023  tämän linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/KLMAirBaltic_event_6189/en

Tapahtuman ohjelma:

  • Kuntaministeri Anna-Kaisa Ikosen tervehdys (etukäteisnauhoitus)
  • Pääpuhuja: Tampereen yliopiston ilmailualan professori Stephen Wright
  • Paneelikeskustelu: Lentoliikenteen kestävän kehitykset strategiat ja tavoitteet 
    Osallistujat:  Anselm Eisentraut, Neste Oyj, Mikko Viinikainen, Finavia Oyj, Maria Hagelberg, KLM Royal Dutch Airlines ja Zita Baranova, airBaltic


Foorumissa käsiteltäviä keskeisiä aiheita ovat muun muassa:

  • kestävämmän energian käyttöön siirtymisen haasteisiin vastaaminen ilmailualan edellyttämien tarpeiden mukaisesti
  • eri sidosryhmien roolien ja panoksen ymmärtäminen siirtymässä
  • tapojen selvittäminen, joilla matkustajat voivat edistää kestävämpää matkustamista.

Tervetuloa!

Tapahtuman isäntänä toimii Olli Ikäheimo, Business Tampere ja tilaisuuden moderaattorina Soili Varpula KLM Royal Dutch Airlines.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:  marja.aalto@businesstampere.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Shaping the Future of Aviation -tapahtuma  kokoontuu Tampereelle 30.11.2023 keskustelemaan ilmailualan kestävästä kehityksestä.
Shaping the Future of Aviation -tapahtuma kokoontuu Tampereelle 30.11.2023 keskustelemaan ilmailualan kestävästä kehityksestä.
Lataa

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiön toimintaa ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye