Tagnile Oy

Tagnilelta uusi OctoDOC-tuote – korvaa DocOriginin

Jaa

Sähköisen asioinnin ja dokumenttien hallinnan asiantuntijayritys Tagnile Oy tarjoaa nykyisille ja uusille asiakkailleen uuden vaihtoehdon dokumenttien generointiin tarkoitetun DocOrigin-tuotteen tilalle.

Nykyisen DocOrigin-tuotteen korvaava OctoDOC  sisältää hyödyllisiä toiminnallisuuksia, aiempaa laajempaa yhteensopivuutta ja kiinnostavat kehitysnäkymät. Vanhan tuotteen tuki jatkuu Tagnilen kautta nykyisille asiakkaille tai asiakkaat voivat helposti siirtyä uuteen OctoDOC-tuotteeseen.

- Otamme nyt ison askeleen eteenpäin ja tarjoamme asiakkaillemme seuraavan sukupolven ratkaisuun. Asiantuntijamme ovat löytäneet parhaan ja asiakkaille lisäarvoa tuottavan vaihtoehdon poistuvan tuotteen tilalle, kertoo Tagnilen liiketoimintajohtaja Jarmo Siivari.

OctoDOC-tuotteen päämies Prisma-IT on kehittänyt tuotetta jo vuodesta 2016. OctoDOC on heti saatavilla ja se on suunniteltu vastaamaan keskisuurten yritysten asiakirjatuotantoon. Se tarjoaa laajan teknisen yhteensopivuuden eri tiedostoformaattien välillä.

OctoDOC tarjoaa samat perusominaisuudet kuin DocOrigin. Asiakirjat ovat vaatimusten mukaisia, eli saavutettavia tai esimerkiksi tarraformaatissa tulostettavia.

Palvelemme muutosvaiheessa – tuki vanhalle tuotteelle jatkuu

Tagnile on sitoutunut pitämään erityisen hyvää huolta jokaisesta sopimusasiakkaastaan.

- Vanhan tuotteen käyttö ja tuki jatkuvat edelleen. Olemme sen lisäksi vahvasti sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme tässä siirtymävaiheessa ja varmistamaan, että siirtyminen OctoDOC-tuotteeseen on mahdollisimman sujuvaa, varmistaa Jarmo Siivari.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jokaiseen DocOrigin-asiakkaaseemme lähiaikoina tuotevaihtoon liittyen. Lisätietoja ja ohjeita OctoDOC-tuotteen käyttöönotosta saatte myös verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Strateginen yhteistyö

Prisma-IT on kansainvälisesti rekisteröity tavaramerkki vuodesta 2013 alkaen, jolloin yrityksen IT-toimialasektori aloitti Hollannissa. Suomalainen tavaramerkin haltija on  Prisma-IT Nordic Oy

Tagnile
on asiantuntijasi tiedon merkitsemisessä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden monipuolisimmat ja kehittyneimmät ratkaisut tiedon merkitsemiseen ja tiedon virtaamiseen.

OctoDOC on osa Tagnilen Tiedon Esitys -tuoteryhmän ratkaisuja. Tagnilella on Tiedon Kerääminen -tuoteryhmästä esimerkiksi julkishallinnolle tarjolla ePalvelu- ja yrityksille iPalvelu-tuotteet.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tagnile Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye