Open Creative House

Peter Joukaisen pitkään työstetty albumi Nuori mies ei pelkää vaikeitakaan aiheita

Jaa

Lempääläläinen lauluntekijä puhuu tänään 24.11.2023 julkaistavalla kontrastien levyllään ajankulusta, kuolemasta ja perhe-elämästä. Vaikka aiheet ovat kipeitä, laulut ovat sovituksiltaan rouheita ja helposti lähestyttäviä, Joukainen pohtii.

Peter Joukainen. Kuva; Markus Perko, kannen taitto: Taneli Törölä.
Peter Joukainen. Kuva; Markus Perko, kannen taitto: Taneli Törölä.

"Jos paljastan syvimmän haavoittuvuuteni, tuo toinen ei käytä sitä hyväksi”. Näin kuvailee Peter Joukainen Nuori mies -albumin henkilökohtaisesti tärkeintä kappaletta Jos emme pelkäisi. Se on rakkauslaulun muotoon puettu tarina siitä minkälaista olisi, jos ei tarvitsisi lainkaan pelätä toisia ihmisiä.

Neljän lapsen isä pohtii kappaleissaan monia syviä aiheita kuolemasta perhe-elämään ja sukupolvien ketjuun.

Joukainen on yhtyeineen alkanut studiolivenä äänitetyn materiaalin harjoittelemisen jo vuonna 2017. ”Aika paljon kipua on kuulunut levyn synnytysprosessiin. Mitä kauemmin levynteko kestää, sitä jännittävämpää on saada se vihdoin ulos.”

Peter Joukaisen Nuori mies kuunneltavissa suoratoistopalveluissa.

Fyysisen albumin tuoton 20 €/ levy Joukainen antaa lyhentämättömänä suoraan lastensuojelutyöhön keskittyvän Icehearts ry:n toiminnalle.

Open Creative House on itsenäisesti julkaiseville artisteille tarjottava musiikin julkaisupalvelu. 

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: 

Seuraa Open Creative Housea:
FacebookInstagramKotisivut

PressikuvatOpen Creative House (OCH) on uusi luovien alojen keskittymä, joka yhdistää tekijät, yritykset ja organisaatiot toimimaan uudella tavalla yhteistyössä saman katon alla. OCH tarjoaa tiloja ja palveluita luovan alan toimijoille rakentaen siltoja digikulttuuriin ja globaaliin kasvuun.

Open Creative House
Keilasatama 2D
02150 Espoo
http://www.opencreativehouse.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Open Creative House

Pelintekijät, uuden ajan idolit?4.1.2024 13:11:41 EET | Artikkeli

Alan Wake 2 -pelin menestys perustuu pitkälti paitsi rohkeuteen korostaa suomalaisuutta, myös maailmallakin ennennäkemättömään yhteistyöhön musiikkialan kanssa. Vuoden lopulla pidetyssä Open Creative House x SHINE! -tapahtumassa käsiteltiin luovia keinoja yhdistää peli-, musiikki- ja av-teollisuus. Jatkoimme aiheesta Remedyn pää-äänisuunnittelijan Ville Sorsan kanssa 100 miljoonaa katsojaa tavoittaneen Game Awards -gaalan jälkeen.

Open Creative House x SHINE! Slushin oheistapahtuma Espoon Keilaniemessä 29.11.2023 – tule mukaan luomaan kansainvälisiä menestystarinoita!6.11.2023 13:10:02 EET | Tiedote

Slushin yhteydessä pidettävä sisältöalojen tapahtuma kokoaa yhteen musiikki-, AV-, XR-, kirjallisuus,- ja pelialan yritykset ja ammattilaiset sekä luovien alojen rahoittajat. Päivän aikana kuullaan ja nähdään parhaita pitchaajia, innovatiivisia startupeja, näytteilleasettajia, kansainvälisiä paneeleja ja artistien esityksiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye