Veikkaus Oy

Vikingloton potissa 25 miljoonaa euroa – Toisen voittoluokankin potissa noin 2,4 miljoonaa

Jaa

Vikingloton potti on kohonnut maksimiinsa 25 miljoonaa euroa. Kierroksilla, joilla päävoiton laskennallinen jakosumma ylittää maksimipotin, siirtyy maksimin ylittävä osuus pelin toisen voittoluokan pottiin. Toisen voittoluokan potti on tällä viikolla jo noin 2,4 miljoonaa euroa. Viime keskiviikkona suomalainen nettipelaaja voitti 1,6 miljoonaa euroa toisen voittoluokan osumalla.

Vikinglotto-palloja arvontakoneessa. Vikinglotto arvotaan Norjan Hamarissa.
Vikinglotto-palloja arvontakoneessa. Vikinglotto arvotaan Norjan Hamarissa.

Viime viikon keskiviikkona tamperelaisen nettipelaajan riviin osui kierroksen ainoa toisen voittoluokan osuma. Voittorivi oli järjestelmäpeli, johon osui 1 653 802 euron toisen voittoluokan osuma sekä pienempiä voittoja. Kokonaisuudessaan onnekas vikinglottoaja voitti 1 661 147 euroa.

Veikkaus tavoitti voittajan puhelimitse ja pääsi onnittelemaan tuoretta miljonääriä.

- Ei minulla tässä kohtaa ole sen isompaa sanottavaa vielä. Satuin katsomaan tulokset ja huomasin sieltä tämän voiton sekä uutisen jo tuoreeltaan arvonnan jälkeen. Mietin että onkohan painovirhe. Ei se sitten ollut! Kiitos onnittelupuhelustanne. Pitää nyt miettiä asiaa, voittaja sanoi tuoreeltaan.

Hän saa voittopottinsa pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan päätyttyä.

Koska viime viikolla ei löytynyt täysosumia, on Vikingloton potti tällä viikolla maksimilukemissaan 25 miljoonaa euroa. Toisen voittoluokan potti on noin 2,4 miljoonaa euroa.

Vikinglotto täytti tänä vuonna 30 vuotta. Monikansallisen lottopelin suurin Suomeen osunut voitto meni jakoon kierroksella 4/2023. Voitto osui tammikuussa helsinkiläisperheelle, joka juhlisti voittoaan muun muassa pensasmustikoilla.

Perhe voitti 15 880 400 euroa.

Tänä vuonna Suomeen osui suuri voitto Vikinglotosta myös kesäkuussa. Kierroksella 24/2023 oululaisnainen voitti pelin historian viidenneksi suurimman suomalaisvoiton 6,5 miljoonan euron täysosumallaan.

Vikingloton historian suurimmat suomalaisvoitot

1. Helsinki 15,9 M€ (porukka), kierros 4/2023
2. Lahti 9,5 M€, voitettu 6+0-tulokseilla (5 osuuden porukka), kierros 33/2021
3. Helsinki 7,8 M€, kierros 46/2012
4. Suomussalmi 7,5 M€, kierros 21/2014
5. Oulu 6,5 M€, kierros 24/2023
6. Lahti 4,6 M€, kierros 14/2010
7. Lappeenranta 4,5 M€, kierros 51/2018
8. Espoo 4,1 M€, kierros 3/2012
9. Helsinki 3,3 M€, kierros 49/2015
10. 10 osuuden porukka eri puolilta Suomea 3 M€, kierros 18/2022

Vikinglotto on monikansallinen arvontapeli, jota pelataan Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Islannissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Sloveniassa ja Belgiassa, ja jossa on joka viikko tarjolla miljoonapotteja. Pelissä valitaan kuusi päänumeroa väliltä 1-48 ja yksi vikingnumero väliltä 1-5. Vikingloton yhteydessä voit pelata myös Keskiviikko-Jokeria ja Keskiviikko-Lomatonnia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye