Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Talouden routa sulaa ensi vuonna – Danske Bank julkistaa talousennusteensa

Jaa

Danske Bank julkaisee 5.12.2023 aamulla Nordic Outlook -raportin. Raportti kattaa Suomen ja Pohjoismaiden kansantalouksien lisäksi maailmantalouden keskeisten alueiden talousennusteet. Julkaistavat talous- ja korkoennusteet ulottuvat vuoteen 2025 asti.

Kutsumme median edustajat tiistaina 5.12. klo 11–12 kuulemaan pääekonomisti Pasi Kuoppamäen ja analyytikko Antti Ilvosen puheenvuorot Suomen ja globaalin talouden ennusteista. Tilaisuus järjestetään Teamsissa.

Toivomme ilmoittautumisia ja haastattelupyyntöjä tiistaihin 5.12. klo 10.30 mennessä sähköpostitse lehdistöpäällikkö Topi Kanniaiselle osoitteeseen Topi.Kanniainen@danskebank.fi. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin sisältävän kalenterikutsun ennen tapahtumaa.

Nordic Outlook -raportti ja Suomen talousennustetta käsittelevä tiedote toimitetaan medialle 5.12.2023 aamulla.

Yhteyshenkilöt

Danske Bankista

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. 

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye