HOK-Elanto

Alepa Pietarinkadun uudistus on valmis – myymälä avataan 30.11.

Jaa

Helsingissä sijaitseva Alepa Pietarinkatu suljettiin lokakuun puolessa välissä laajamittaisen remontin vuoksi. Uusittu Alepa pienentää jatkossa kiinteistön asukkaiden ja myymälän käyttökustannuksia, kun myymälässä syntyvä ylimääräinen lämpöenergia otetaan hyötykäyttöön. Entistä nykyaikaisempi ja energiatehokkaampi myymälä avataan jälleen 30.11.

Alepa Pietarinkatu on kokenut laajan uudistuksen reilun kuukauden mittaisessa remontissa, ja avajaisia päästään viettämään torstaina 30.11. klo 10.00. Avajaisten aikaan on luvassa kakkukahvit torstaina sekä ilmapallotaikurin ohjelmaa perjantaina klo 14–19 ja lauantaina klo 11–16. 

Remontissa myymälä uudistettiin lattiasta kattoon ja myymälään luotiin täysin uusi ja nykyaikainen miljöö. Muun muassa myymälän seinät ja pinnat ovat saaneet uuden nykyaikaisemman värityksen. Myymälän valikoimaa on myös uudistettu vastaamaan entistä paremmin paikallisten asiakkaiden toiveita. Samalla myymälän sisääntulon paikkaa muutettiin sekä kiertosuunta eli asiakkaiden kulkusuuntaa hyllyjen välissä muutettiin, jotta asiakkaiden tarpeet täyttävä valikoima saadaan paremmin esille. Myös asiakkaiden paljon toivoma mehukone löytyy uudistetusta myymälästä.  

– On mahtavaa päästä avaamaan täysin uudistettu myymälä asiakkaillemme. Myymälässä on nyt entistä viihtyisämpää ja selkeämpää käydä ostoksilla. Olemme saaneet paljon tuotetoiveita ja mukauttaneet valikoimaa vastaamaan niitä. Myymälästä löytyy jopa satoja asiakkaiden toivomia tuotteita. Etenkin mehukonetta on toivottu erittäin paljon, ja voimme ilolla ilmoittaa, että se löytyy nyt myymälästä, sanoo myymäläpäällikkö Otto Salminen.  

Remontin yhteydessä myös kalusteet päivitettiin ja myymälän kylmälaitteet uusittiin energiatehokkaammiksi.  

Lauhdelämpö hyötykäyttöön ja lisäkapasiteettia tuleviin sähköautojen lataustarpeisiin 

Kerrostalokiinteistön kivijalassa sijaitsevan Alepan uusien kylmälaitteiden tuottama lämpö tullaan ottamaan jatkossa talteen ja ohjataan kiinteistön lämmitysjärjestelmään, jolloin koko taloyhtiön lämmityskustannukset pienenevät. Samalla tehostetaan myymälän kylmäjärjestelmän toimintaa ja vähennetään myymälän sähkönkulutusta. 

 – Myymälän kylmälaitteet hyötyvät tästä, kun niille saadaan hyvät lauhtumisolosuhteet. Tämä taas vaikuttaa suoraan myymälän tarvitseman energian määrään ja kylmäjärjestelmien kuormitukseen. Erityisesti tästä saadaan konkreettista hyötyä kesäisin hellejaksojen aikana, jolloin kylmälaitteiden toimivuus on koetuksella. Ylijäämälämmön hyödyntäminen on järkevää energiankäyttöä, mutta se myös pienentää asukkaiden ja Alepan kiinteistön käyttökustannuksia, HOK-Elannon vastuullisuuspäällikkö Satu Kattilamäki kertoo. 

Alepan remontin yhteydessä tarkistettiin myös myymälän kokonaissähkönkulutus ja yhteistyössä pienennettiin Alepan sähköliittymän kokoa. Näin voitiin siirtää talon pääliittymän ylimääräinen sähkökapasiteetti tulevia kasvavia sähköautolataustarpeita varten ilman kiinteistön liittymän lisämuutostarpeita.    

Alepa Pietarinkatu 

  • Osoite: Pietarinkatu 12, 00140 Helsinki  

  • Uudistettu myymälä avataan 30.11. klo 10.00 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

HOK-Elannon vuosi 2023: ennätysmäärä maksettuja Bonuksia ja uusia asiakasomistajia, liikevaihto kasvoi yli 6 prosenttia 2,6 miljardiin euroon22.2.2024 10:05:00 EET | Tiedote

S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan HOK-Elannon vuosi 2023 oli menestyksekäs. Asiakasomistajien määrä kasvoi ennätyksellistä tahtia: uusia asiakasomistajia liittyi yli 37 000 ja asiakasomistajia oli vuoden lopussa yhteensä yli 680 000. HOK-Elannon asiakasomistajat hyötyivät jäsenyydestään ennätyksellisellä tavalla: heille maksettiin yli 90 miljoonaa euroa Bonusta ja maksutapaetua. HOK-Elanto-konsernin liikevaihto kasvoi vuonna 2023 edellisvuodesta 6,3 prosenttia 2 567 miljoonaan euroon.

Mummotunnelin Sir Eino houkuttelee nostalgiannälkäisiä boomereita ja milleniaaleja retrokonseptilla – ”juhlaseuraa viitenä päivänä viikossa”8.2.2024 13:26:23 EET | Tiedote

Muistatko vielä IRG-Gallerian, Onnenpyörän, lantiofarkut ja kannettavat CD-soittimet? Moni vuosituhannen vaihteessa nuoruuttaan juhlinut muistaa myös Eteläespan sukupolvikokemukseksi nousseen klassikkobaari Sir Einon, jonka tanssilattialla kreisibailattiin niin Lordin viisuvoittoa kuin Markku Uuspaavalniemen curling-kultaakin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye