VR lisää joulun liikenteeseen 24 uutta junavuoroa

Jaa

Tuomme 12 lisäjunaa joulun menoliikenteeseen lauantaille sekä 12 junaa paluuliikenteeseen tapaninpäivälle tiistaille. Nämä lisävuorot ovat jo myynnissä. Tasapainotamme joulun kasvavaa kysyntää myös kalustomuutoksilla, esimerkiksi lisäämällä vaunuja suosituimpiin vuoroihin mahdollisuuksien mukaan.

Joulun menoliikenne on vilkkaimmillaan torstain 21.12. ja lauantain 23.12. välillä. Moni on valinnut matkustuspäiväkseen lauantain aatonaaton, ja VR onkin lisännyt normaaliin lauantailiikenteeseen 12 lisäjunaa. Paluuliikenne painottuu tapaninpäivälle, jolle VR on myös lisännyt 12 lisäjunaa. 

”Joulu on yksi vilkkaimmista junamatkustamisen sesongeista. Moni valitsee ympäristöystävällisen junan joulun matkoilleen ja voi aloittaa joulun tunnelmoinnin jo junassa talvisia maisemia ihaillen. Joulun matkojen junaliput kannattaa ostaa ajoissa, etenkin jos haluaa matkustaa tietyllä junavuorolla”, kertoo kaukoliikenteen johtaja Piia Tyynilä. 

Jouluna pohjoisen reitit, kuten Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Oulu ovat hyvin suosittuja. Myös Helsinki–Turku, Helsinki–Joensuu ja Helsinki–Tampere ovat suosituimpien reittien joukossa. 

VR lisää 28 uutta yöjunavuoroa maaliskuulle 2024

Toimme tänään myyntiin yöjunat pitkälle ensi syksyyn saakka ja niihin voi ostaa lippuja tästä päivästä lähtien 26.10.2024 saakka. 

Lisäsimme myyntiin 28 uutta yöjunavuoroa parhaimpaan hiihtosesonkiin. Lisättävät yöjunat tulevat Helsinki–Rovaniemi–Helsinki- ja Helsinki–Kolari–Helsinki-reiteille maanantain, keskiviikon, torstain ja sunnuntain lähdöille.

”Matkustajat ovat toivoneet yöjuniin jo pitkään lipun itseaktivointia ja nyt voimme iloisena kertoa, että se onnistuu tästä viikosta lähtien myös yöjunissa, Ekstra-luokan ja ravintolavaunun yläkerran lisäksi.  Asiakkaamme voivat nyt käydä vaikkapa nukkumaan tai lukemaan rauhassa, eikä konduktöörin tekemää lipun tarkistamista tarvita. Konduktöörit ovat toki aina valmiina palvelemaan asiakkaitamme koko matkan ajan”, Tyynilä kertoo. 

Yhteyshenkilöt

VR:n media desk

Viestintäyksikkömme palvelee mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa viestinta@vr.fi. Olemme tavoitettavissa toimistoaikana. Arki-iltaisin klo 16 jälkeen, arkipyhinä ja viikonloppuisin palvelemme mediaa akuuteissa häiriötilanteissa.

Puh:029 434 7123viestinta@vr.fi

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa ja kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 9 000 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VR-Yhtymä Oyj

VR ja SSAB sähköistävät raskaan teollisuuden kuljetuksia – ensimmäiset sähkörekat liikenteeseen tänä vuonna21.2.2024 09:00:07 EET | Tiedote

Teräsyhtiö SSAB Europe ja VR:n logistiikkaliiketoiminnasta vastaava VR Transpoint ovat käynnistäneet yhteishankkeen raskaan teollisuuden kuljetusten sähköistämiseksi. VR investoi vähäpäästöisiin maantiekuljetuksiin hankkimalla täyssähkörekkoja, jotka tulevat SSAB Europen kuljetuksiin. Hankittavat rekat kuuluvat kokonaismassaltaan suurimpiin, jotka liikennöivät sähköisesti säännöllisissä asiakastoimituksissa Suomessa. SSAB Europe puolestaan investoi raskaan kaluston latauspisteisiin.

Korjattu: VR lisää kaukoliikenteen junavuoroja, torstaina 15.2. liikenteestä ajetaan noin 80% - Lähiliikenne kulkee normaalisti14.2.2024 17:12:35 EET | Tiedote

VR lisää kaukoliikenteen junavuoroja huomiselle torstaille, jolloin liikennöidään noin 80% normaaleista vuoroista. Lähiliikenteen junat (R, G, Z, O, M, H, T ja D-junat) kulkevat normaalisti, kuten myös yöjunat ja kiskobussit. Suosituimmilla reiteillä liikennöidään normaalisti, hiljaisimmilla reiteillä on edelleen linja-autokorvauksia tai harvennettuja vuoroja. Rekisteröityneet matkustajat saavat tiedon, jos varattu junavuoro perutaan. Oman junan tilanteen voi myös tarkistaa VR:n verkkosivuilta vr.fi:stä.

VR lisää kaukoliikenteen junavuoroja, torstaina 14.2. liikenteestä ajetaan noin 80% - Lähiliikenne kulkee normaalisti14.2.2024 17:06:01 EET | Tiedote

VR lisää kaukoliikenteen junavuoroja huomiselle torstaille, jolloin liikennöidään noin 80% normaaleista vuoroista. Lähiliikenteen junat (R, G, Z, O, M, H, T ja D-junat) kulkevat normaalisti, kuten myös yöjunat ja kiskobussit. Suosituimmilla reiteillä liikennöidään normaalisti, hiljaisimmilla reiteillä on edelleen linja-autokorvauksia tai harvennettuja vuoroja. Rekisteröityneet matkustajat saavat tiedon, jos varattu junavuoro perutaan. Oman junan tilanteen voi myös tarkistaa VR:n verkkosivuilta vr.fi:stä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye