Vaasan kaupunki - Vasa stad

Lasten joulua vietetään Pohjanmaan museolla 9.12.

Jaa

Pohjanmaan museolla vietetään Lasten joulua lauantaina 9.12.2023. Koko perheen tapahtumassa jouluinen metsänhaltija johdattaa museon luonnontieteelliseen näyttelyyn Terranovaan. Maksuttomille kierroksille on ennakkoilmoittautuminen.

Joulutunnelmaan voi virittäytyä koko perheelle suunnatussa Lasten joulussa. Tapahtumassa jouluinen metsänhaltija vie lapset retkelle Pohjanmaan museon luonnontieteelliseen perusnäyttelyyn, Terranovaan, jossa luonto valmistelee talven tuloa.

Kierroksella etsitään museon kärppää ja pohditaan, miten voisimme antaa metsäneläimillekin joulumieltä ja joulurauhaa. Kierrokset järjestetään klo 13 ruotsiksi ja klo 14 suomeksi.

Kierrokset ovat maksuttomia alle 18-vuotiaille. Lasten kanssa osallistuville aikuisille on ilmainen sisäänpääsy.

Kierroksille tulee ilmoittautua 8.12. mennessä sähköpostitsemuseoinfo@vaasa.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museovalvoja-opas Måns Aldén, puh. 040 5366709, mans.alden@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Vaasan kaupungin museoihin kuuluvat Kuntsin modernin taiteen museo, Pohjanmaan museo, Tikanojan taidekoti, Vaasan taidehalli sekä Vanhan Vaasan museo. Vaasan kaupungin museot vaalivat aineetonta ja aineellista kulttuuriperintöä, sekä välittävät sitä yleisöilleen kokoelmiensa pohjalta. Museot tuottavat näyttelyitä sekä muita museo- ja kulttuuriympäristöpalveluita ja pyrkivät toiminnallaan tukemaan identiteettejä, välittämään tietoa ja tarjoamaan elämyksiä. Vaasan kaupungin museot hoitaa alueellista vastuumuseotehtävää Pohjanmaan maakunnan alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye