KUTSU medialle: Freestyle rapin parhaat battlaavat Red Bull Sana Sanasta -mestaruudesta 2.12.

Jaa

15 luovinta ja teknisesti taitavinta MC:tä on valittu Suomen ensimmäiseen Red Bull Sana Sanasta freestyle rap -kilpailuun. Lauantaina 2. joulukuuta Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä live-tapahtumassa kisaavat räppärit valittiin yli sadan Gettomasan esittämään haasteeseen vastanneen joukosta. Mukana finaalissa on sekä rapin Suomen mestareita ja jo levyttäneitä artisteja että freestylingiä vain kaveriporukassa kokeilleita sanaseppiä.

"Siistiä, että päästään viemään suomalaista freestylea ja MC-kulttuuria eteenpäin. Odotan innolla uusien kykyjen esiintuloa", kertoo Red Bull Sana Sanasta -battlen osallistumishaasteen esittänyt Gettomasa, joka tuomaroi rapin kuningaslajin kilpailua Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 2.12. kl 19.00 alkaen. Kuva: Red Bull Content Pool
"Siistiä, että päästään viemään suomalaista freestylea ja MC-kulttuuria eteenpäin. Odotan innolla uusien kykyjen esiintuloa", kertoo Red Bull Sana Sanasta -battlen osallistumishaasteen esittänyt Gettomasa, joka tuomaroi rapin kuningaslajin kilpailua Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 2.12. kl 19.00 alkaen. Kuva: Red Bull Content Pool

Red Bull Sana Sanasta on saanut alkunsa Etelä-Amerikassa lähes 20 vuotta sitten, mistä se on levinnyt ympäri maailmaa. Maailmalla arvostettu kilpailu on houkutellut kymmeniä tuhansia hakijoita ja se on toiminut merkkipaaluna satojen lahjakkaiden räppäreiden musiikkiuralla. 

Freestyle rapin Suomen mestari ja moninkertainen Emma-voittaja Gettomasan julkaisi avoimen Tiktok-haasteen, johon sai vastata omalla riimillä. Julkiseen haasteeseen osallistuneiden joukosta valittiin luovuuden, taituruuden ja teknisen suorituksen perusteella 15 parasta ottamaan toisistaan mittaa Suomen ensimmäiseen Red Bull Sana Sanasta -kilpailuun.

Kilpailuun päässeet MC:t ovat: Hazard, Lurkki, Neljä2, Rakki, Tuuliviiri, Kos, Pure, Ironine, Anselmi, E.R.E, Tumma Ruusu, Likidi, Kalkkis, $cartier ja Armas.

He kohtaavat toisensa battleissa ja pääsevät esittelemään taitojaan live-yleisön edessä 2. joulukuuta Helsingin Kaapelitehtaalle. Rytmeistä vastaa DJ Xmies. Kilpailijat saavat lavalle erilaisia aihealueita, joiden ympärille heidän on luotava riimit spontaanisti. Tuomaristo, eli Gettomasa, Solonen ja Etta, valitsevat riimittelijät kaksintaisteluista jatkoon aina kunnes jäljellä on kaksi parasta MC:tä mittelöimässä Suomen ensimmäisestä Red Bull Sana Sanasta –mestaruudesta.

Reb Bull Sana Sanasta –tapahtuma 2.12. Helsingin Kaapelitehtaalla alkaen klo 19. Liput 25 euroa. Tilaisuuden juontaa Juuso "Köpi" Kallio. Kilpailun jälkeen nähdään esiintymässä myös Are, Kriso ja RÖGE.

KUTSU MEDIALLE

Tervetuloa seuraamaan paikan päälle räpin vaativinta kuningaslajia 2.12. Helsingin Kaapelitehtaalle klo 19 alkaen. Medialla on mahdollisuus haastatella sekä tuomareita että kilpailijoita. Ilmoittautumiset: sini.sorainen@wolfcom.fi

Red Bull Sana Sanasta finalistit https://www.redbull.com/fi-fi/events/sana-sanasta/sana-sanasta-kilpailijat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Red Bull Sana Sanasta -tapahtuma on saanut alkunsa Etelä-Amerikassa vuonna 2005, jossa se tunnetaan nimellä Red Bull Batalla. Kuva: Red Bull Content Pool
Red Bull Sana Sanasta -tapahtuma on saanut alkunsa Etelä-Amerikassa vuonna 2005, jossa se tunnetaan nimellä Red Bull Batalla. Kuva: Red Bull Content Pool
Lataa
Karsintaan osallistuttiin tekemällä oma duetto-video freestyle-rapin Suomen mestarin, moninkertaisen Emma-voittajan ja listaykkösen Gettomasan freestyle rap -videoon. Kuva: Red Bull Content Room
Karsintaan osallistuttiin tekemällä oma duetto-video freestyle-rapin Suomen mestarin, moninkertaisen Emma-voittajan ja listaykkösen Gettomasan freestyle rap -videoon. Kuva: Red Bull Content Room
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom PR Boutique, Helsinki, Finland

Tehtaankatu 40 B 21, 00150 Helsinki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Keväisiä elämyksiä Virossa10.4.2024 13:00:41 EEST | Tiedote

Keväällä luonto herää eloon ja ensimmäiset auringonsäteet kutsuvat ulkoilmaan pitkän ja pimeän talven jälkeen. Muuttolinnut palaavat pohjoiseen etsimään kumppania ja pesäpaikkaa tositarkoituksella. Keväisin myös viherpeukaloa syyhyttää päästä työntämään sormensa multaan ja seuraamaan uuden kasvun ihmettä. Mutta ennen varsinaisen kevään tuloa Viron alavat suomaat käyvät läpi niin kutsutun viidennen vuodenajan, joka on täynnä luonnonihmeitä. Kokosimme vinkkejä ainutlaatuisiin luontoelämyksiin keväisessä Virossa.

Menevä sähköisti Tampereen taksimarkkinan Tesloilla ja 5€ kyydeillä4.4.2024 10:00:12 EEST | Tiedote

Kotimainen Menevä taksipalvelu aloitti toiminnan Tampereella ja toi kaupungin katukuvaan sähköautoista koostuvan taksilaivueen. 12 Teslan voimin Tampereella huhtikuun 4. aloittanut Suomen suurin taksialan yhtiö on uusi vaihtoehto vähäpäästöistä ja laadukasta kyytiä arvostavalle matkustajalle. Menevän voi helpoiten tilata sovelluksella, jossa Tampereen kyytien kiinteät hinnat alkavat viidestä eurosta ja ovat kiireisimpäänkin aikaan kaupungin keskustan alueen taksitolppia edullisempi.

Ravintola Passio yllättää vuosikymmenenkin jälkeen3.4.2024 14:58:16 EEST | Tiedote

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Passio täyttää 5. huhtikuuta 10 vuotta. Pohjoismaiseen ruokaan ja ranskalaiseen keittiötyyliin intohimoisesti suhtautuva ravintola on kulkenut kestävästi omaa polkuaan läpi ravintolakentän ylä- ja alamäkien säilyttäen paikkansa asiakkaiden sydämissä ja ravintoloiden huipun tuntumassa. Passion menestys perustuu sesongeittain vaihtuvaan yllätysmenuun, mikä on paitsi synnyttänyt positiivisia kokemuksia, myös saanut asiakkaat palaamaan yhä uudelleen yllätettäväksi.

Suomen ensimmäinen luomuviski valmis nautittavaksi15.3.2024 13:49:40 EET | Tiedote

The Helsinki Distilling Company julkisti Nilsiässä torstaina Suomen ensimmäisen luomuviskin, joka on taidokas sekoitus perinteistä käsityötaitoa ja moderneja makutrendejä. Tahkon tislaamossa Kuopiossa tislatun ja kypsytetyn Tahko Single Malt ohramallasviskin valmistukseen on käytetty ainoastaan kotimaista luomuohramallasta, pohjavettä ja hiivaa. Sen maussa ovat tasapainossa hedelmäisyys ja tammitynnyrin hehkuva lämpö.

Maailmanympäripurjehdus: Suomalaisvenekunnat Kap Hornin valloituksessa18.2.2024 15:09:55 EET | Tiedote

Ocean Globe Race -maailmanympäripurjehduskilpailu on edennyt jo kolme osuutta, ja laivue kerääntyy paraikaa Uruguayn Punta del Esteen. Tapio Lehtisen kipparoima Galiana WithSecure saapui etapin maaliin kokonaiskilpailun kolmantena. Omassa luokkajohdossaan oleva Spirit of Helsinki on kokonaiskilpailussa viides. Kolmannen etapin kohokohta oli pitkän ja vaativan Etelämeri-jakson päättyminen tarunhohtoisen Kap Hornin kiertoon. Venekunnat tekevät Uruguayssa huoltotoimenpiteitä ja valmistautuvat kilpailun päätösosuudelle, joka starttaa 5. maaliskuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye