Messukeskus

Studiassa 2023 kohdattiin tulevaisuuden merkeissä ja tutustuttiin opintomahdollisuuksiin 13 400 nuoren voimin

Jaa

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia toi Helsingin Messukeskukseen kahden päivän aikana 13 400 uteliasta nuorta, jotka tutustuivat tulevaisuuden yli 130 näytteilleasettajan tarjoamiin opiskelu- ja uramahdollisuuksiin Suomessa ja maailmalla. Keskiviikkona kuultu Presidenttiehdokkaat grillissä -tentti herätti kiinnostusta ja sai ennätysyleisön. Studian järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja Suomen Lukiolaisten Liitto.

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia tarjoili kahden päivän ajan kattavasti vaihtoehtoja tulevaisuuden opiskelu- ja urakysymyksiin.
Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia tarjoili kahden päivän ajan kattavasti vaihtoehtoja tulevaisuuden opiskelu- ja urakysymyksiin.

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia tarjoili kahden päivän ajan kattavasti vaihtoehtoja tulevaisuuden opiskelu- ja urakysymyksiin ja toi yhteen 13 400 (+32 %) tulevaisuuttaan suunnittelevaa nuorta sekö yli 130 näytteilleasettajaa.

”Studia on ollut onnistunut tapahtuma. Meillä on ollut runsaasti kyselijöitä kaikille kolmelle alallemme, mikä on positiivista. Täällä on ollut myös todella paljon kansainvälisistä ohjelmista kiinnostuneita henkilöitä, mikä on meille positiivinen yllätys, kun olemme kansainvälinen yliopisto. Ständillämme on ollut hyviä keskusteluita ja motivoituneita hakijoita”, Studiassa mukana olleen Aalto-yliopiston markkinointiasiantuntija Ilona Koria kertoo.

Studia 2023 oli onnistuminen myös Salon Lakkitehtaalle ja vastasi heidän tavoitteisiinsa.  

”Nuoret ovat meille merkittävä kohderyhmä ja Studia yksi vuoden päätapahtumistamme. Tunnelma on ollut positiivinen ja nuoria todella paljon liikkeellä. Kahdessa päivässä olemme saaneet upeita kohtaamisia ja kohdanneet valtavan määrän nuoria”, Salon Lakkitehtaan toimitusjohtaja Ville Nuutinen sanoo.

Helsingin Messukeskuksen ja Suomen Lukiolaisten Liitto järjestävät Studian vuosittain yhteistyössä.

”Olemme nähneet Studiassa ennätysmäärän nuoria, jotka ovat olleet kiinnostuneita tulevaisuudestaan niin opintojen kuin myös uran ja turvallisuuden puolesta. On suuri ilo nähdä, että ihmisiä kiinnostaa, mitä on tarjolla tulevaisuuden tarjonnassa. Tavoitteemme ovat toteutuneet ehdottomasti. Olemme tavoitelleet sitä, että pystyisimme lisäämään nuorten tietämystä jatkosuunnitelmista elämässä”, Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtaja Patrik Wilska iloitsee.  

”Nuoret tarvitsevat tilan ja mahdollisuuden kohdata jo opiskelevia nuoria, miettiä ja vertailla vaihtoehtoja sekä ihan vain aistia tunnelmia omasta tulevaisuuden polusta. Kaikki nämä täyttyvät Studian osastoilla, joissa tärkeintä antia vuosittain ovat osastoilla tapahtuvat kohtaamiset. Olemme erittäin tyytyväisiä Studian onnistumiseen”, Helsingin Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila sanoo.  

Kuvat Studiasta 2023 ovat ladattavissa täältä

Lisätiedot:

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, p. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään seuraavan kerran 26.–27.11.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Suomen Lukiolaisten Liitto.

Yhteyshenkilöt

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, p. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessujen Ideapihat herättelee mielikuvitusta ja kutsuu käyttämään tuttuja elementtejä uusin tavoin22.2.2024 08:30:00 EET | Tiedote

Kevätmessujen uutuuksiin lukeutuva Ideapihat-alue esittelee kuusi inspiroivaa, ideoita tarjoavaa teemapihaa ekologisesta risupihasta ja idearikkaasta kierrätyspihasta puu- ja luonnonkivirakenteiseen pihaan. Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus aloittaa kevään Helsingin Messukeskuksessa 21.–24.3.2024.

Lapsimessut järjestetään samanaikaisesti Lemmikkimessujen ja uuden Ruoka 24 -tapahtuman kanssa19.2.2024 10:19:20 EET | Tiedote

Lapsiperheiden ja odottajien oma tapahtuma Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.4.2024. Samalla lipulla portit avautuvat myös Lemmikkimessut Helsinkiin sekä uuteen Ruoka 24 -tapahtumaan. Uusia messualueita tänä vuonna ovat: Kotimaassa tuotettu, Ihmeellinen Pieni Maailma ja Sporttialue. Avauspäivänä on luvassa ohjelmaa kasvatusalan ammattilaisille.

VENE 24 BÅT -MESSUILLE TULTIIN TOSITARKOITUKSELLA18.2.2024 18:15:00 EET | Tiedote

Tänään sunnuntaina 18.2. päättyneet Vene 24 Båt -messut keräsi yli 57 000 veneilijää. vesiharrastajaa ja kalastajaa Helsingin Messukeskukseen. Liikkeellä oltiin tositarkoituksella ja kauppa kävi niin vene- kuin tarvikehalleissakin. Venemessuja haastoi tänä vuonna poikkeuksellisen monta asiaa, sekä vaaliviikonloppu että joukkoliikennelakot. Yleistunnelma venemessuilla oli kuitenkin aurinkoinen ja tapahtumaan oltiin tyytyväisiä. Vene 24 Båt -messut järjestettiin 9. – 18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Pelasta Itämeri -palkinnon sai Kiteen Mato ja Multa16.2.2024 18:44:32 EET | Tiedote

Suomen Messusäätiön rahoittaman 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon sai tänä vuonna Kiteen Mato ja Multa Oy, joka on pioneeri meriruokon hyödyntämisessä kuivikkeena ja kasvualustana. Toiminta vähentää ravinnekuormitusta meressä. Ruoko on nopeakasvuinen kasvi, joka sitoo tehokkaasti hiiltä. Kun ruokopohjaisilla tuotteilla voidaan korvata turvepohjaisia tuotteita, käytön hiilijalanjälki pienenee huomattavasti. Samalla saadaan ruokojen ravinteet kiertoon. Palkinto jaettiin Vene 24 Båt -messuilla Itämeri-päivänä perjantaina 16.2.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye