Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietoviraston Porin palvelupaikka muuttaa joulukuussa

Jaa

Digi- ja väestötietoviraston Porin palvelupaikka muuttaa joulukuussa 2023. Toimimme 18.12.2023 alkaen valtion yhteisessä palvelupaikassa Porin Leijonassa osoitteessa Yrjönkatu 6, 28100 Pori.

Palvelemme vanhassa osoitteessa 8.12.2023 saakka.

Poikkeuksia aukioloaikoihin joulukuussa

Muuton vuoksi asiakaspalvelupisteemme on suljettu 11.–15.12.2023 välisenä aikana.

Jo varatut vihkimiset suoritetaan 14.–15.12. vanhassa palvelupaikassa (osoite: Pohjoisranta 11 E).

Useimmiten asiointi hoituu ilman käyntiä palvelupaikassa

Suurin osa asioista ei edellytä käyntiä Digi- ja väestötietoviraston palvelupaikassa, vaan asian voi hoitaa sähköisissä asiointikanavissa tai puhelinpalvelussa.

Nämä kanavat palvelevat normaalisti eikä Porin palvelupaikan muutolla ole vaikutuksia niiden palveluaikoihin.

Jos asiasi edellyttää käyntiä palvelupaikassamme, suosittelemme tekemään ajanvarauksen, jotta vältyt jonottamiselta.

Varaa aika: https://dvv.fi/ajanvaraus

Katso käyntiasiointia edellyttävät palvelumme: https://dvv.fi/kayntiasiointia-vaativat-palvelut

Digi- ja väestötietoviraston Porin palvelupaikka palvelee seuraavasti:

  • Viimeinen palvelupäivä ennen muuttoa: perjantai 8.12.2023 (osoite: Pohjoisranta 11 E).
  • Asiakaspalvelumme on suljettu 11.–15.12.2023
  • Asiakaspalvelu palvelee uusissa tiloissa Porin Leijonassa (osoite: Yrjönkatu 6):
    • ajanvarauksella tiistaista 19.12. alkaen
    • ilman ajanvarausta torstaista 21.12. alkaen


Porin palvelupaikan muutto ja valtion yhteisten palvelupisteiden perustaminen ovat osa valtion palvelu- ja toimi-tilaverkkouudistusta. Hankkeen tavoitteena on koota valtion käyntiasiointi yhteisiin palvelupisteisiin 2020-luvun aikana. Samalla tehostetaan valtion tilankäyttöä, kun virastot muuttavat yhteiskäyttöisiin toimistotiloihin.

Avainsanat

Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvaa tietojen saatavuutta ja tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietovirasto huolehtii yhteiskunnan perustana olevan väestötietojärjestelmän ylläpidosta ja yhteiskunnan digitalisaatiosta. Viraston tehtäviä ovat mm. siviilivihkimiset, nimen- ja osoitteenmuutokset, holhous- ja edunvalvonta-asiat, väestötietojärjestelmän ylläpito, sähköisen identiteetin ratkaisujen kehittäminen sekä keskitettyjen sähköisen asioinnin tukipalvelujen kehittäminen ja ylläpito. Tällaisia sähköisen asioinnin tukipalveluja ovat mm. Suomi.fi-verkkopalvelu, sähköiset viranomaisviestit (Suomi.fi-viestit) sekä valtuuttaminen toisen puolesta asiointiin (Suomi.fi-valtuudet). Virasto myös vastaa kansallisen palveluarkkitehtuurin toteutuksesta.

https://dvv.fi

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Digi- ja väestötietovirasto

Suomi.fi-mobiilisovellus uudistuu 22.4.2024 – Katso miten muutos vaikuttaa sinuun!17.4.2024 15:05:00 EEST | Tiedote

Suomi.fi-mobiilisovelluksen uudet Android- ja iOS-versiot julkaistaan 22.4.2024. Uudistuksen myötä sovelluksen ulkonäkö ja toiminnallisuudet uudistuvat. Uudessa Suomi.fi-mobiilisovelluksessa on parannettu muun muassa sovelluksen käytettävyyttä, saavutettavuutta ja navigaatiorakennetta. Kun uusi sovellus on julkaistu, vanhojen sovellusversioiden käyttäminen ei ole enää mahdollista.

The new versions of Suomi.fi mobile application will be launched 22.4.2024: See how the change affects you!17.4.2024 15:05:00 EEST | Press release

The new Android and iOS versions of the Suomi.fi mobile application will be launched 22.4.2024. As a result of the update, the appearance and functionalities of the application will change. The new application has improved usability, accessibility and navigation structure. Once the new application is published, it will no longer be possible to use older versions of the application.

Digihumaus-rapporten 2024: Åldrande och mångfald driver på förvaltningen, men man måste satsa mer på digital infrastruktur än i nuläget11.4.2024 12:15:00 EEST | Tiedote

Myndigheten för digitalisering och befolkningsdata har idag publicerat en ny Digihumaus-rapport. I rapporten analyseras förändringar i Finlands befolkning och deras betydelse för den offentliga förvaltningen. Rapporten är en fortsättning på Digihumaus-rapporterna som publicerats under de fyra senaste åren. I rapporten har temat delats in i fyra undertrender: åldrande, invandring, differentiering av områden och mångfald.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye