DNA:n myydyimmät puhelimet ja älykellot marraskuussa 2023 – kaikkien aikojen marraskuu

Jaa

Black Friday -sesongin tarjoustuotteet korostuivat DNA:n ennätyksellisen vilkkaan marraskuun myydyimpien tuotteiden listoilla. Koko marraskuun sekä DNA:n Pink Friday -kampanjan myydyin puhelin kuluttaja-asiakkaille oli Samsungin houkuttelevasti hinnoiteltu Galaxy A54 5G. Yritysasiakkaiden myydyimmäksi puhelimeksi nousi Apple iPhone 15 Pro Max 5G. Marraskuun myydyimmäksi älykelloksi nousi Amazfit GTS 4 Mini.

Myydyimmän Samsungin Galaxy A54 5G -puhelinmallin lisäksi kuluttajia kiinnostivat marraskuussa erityisesti edulliset OnePlus-puhelimet. Laitevalmistaja nappasi DNA:n marraskuun myydyimpien listalta toiseksi suurimman Android-valmistajan paikan huomattavalla erolla myös kuluneen vuoden aikana kasvaneeseen Honoriin. Marraskuussa DNA:n laitemyyntiä vauhditti Black Friday -sesonki, josta kuluttajat ovat yhä enemmän tietoisia.
 
”Asiakkaat ovat enenevissä määrin lykänneet ostoksiaan marraskuun loppuun, jolloin suunniteltuja hankintoja on tehty houkuttelevin Black Friday -kampanjahinnoin sekä itselle että joululahjoiksi. Black Friday -kampanja on kasvanut vuosi vuodelta ainakin kestonsa ja tunnettuutensa suhteen. Myös DNA:n Pink Friday -kampanja siivitti marraskuun puhelinten myynnin kaikkien aikojen ennätykseen. Myös muun kodintekniikan kysynnässä oli marraskuussa selkeä piikki”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja, Sami Aavikko.

Yritysasiakkaiden puolella myydyimmän puhelimen paikalla jatkaa Apple uusimmalla iPhone 15 Pro Max 5G -lippulaivapuhelinmallillaan. DNA:n yritysasiakkaiden myynnissä korostui 5G-puhelinten valinta, sillä marraskuun myydyimpien puhelinten listalta löytyy ainoastaan yksi 4G-puhelin. 5G-puhelinten lisäksi yritysasiakkaat ovat marraskuussa päivittäneet myös liittymiään yhä nopeampiin 5G-liittymiin. Puhelimista ja tietoliikennepäätelaitteista halutaan kaikki hyöty irti eli hankkia myös nopeammat liittymät mutkattomaan työhön.

Black Friday -sesonki näkyi myös älykellojen myynnissä

Marraskuun yllättäjäksi nousi Amazfit GTS 4 Mini, jonka monipuoliset toiminnot ja ulkonäkö yhdistettynä houkuttelevaan kampanjahintaan nostivat sen marraskuun myydyimmäksi älykelloksi. Tämän lisäksi älykellojen myydyimpien listan kärkisijoilta löytyivät Applen Watch Series 8 GPS sekä Huawein Band 8 -aktiivisuusranneke samalla, kun Honorin uusi Watch 4 -älykello kipusi marraskuussa neljännelle sijalle. 

”Lähestyvä joulusesonki on perinteisesti vilkasta aikaa myös älykellojen osalta. Loppuvuonna kuluttajia ovat kiinnostaneet monipuolisimmilla toiminnoilla varustetut älykellot – mobiiliyhteys, kellolla maksaminen ja laaja hyvinvoinnin seuraaminen ovat ominaisuuksia, joihin älykellovalinnassa on kiinnitetty erityisesti huomiota. Monipuolisimmilla ominaisuuksia varustettuja älykelloja on tullut syksyn uutuuksien myötä yhä laajemmin DNA:n valikoimiin”, Aavikko toteaa. 

DNA:n myydyimmät puhelimet marraskuussa 2023 

Kuluttaja-asiakkaat

1.    Samsung Galaxy A54 5G
2.    OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
3.    OnePlus Nord 3 5G
4.    Apple iPhone 13 5G
5.    OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
6.    Samsung Galaxy A14*
7.    Samsung Galaxy A14 5G
8.    Honor X6a*
9.    Apple iPhone 15 5G
10.    Samsung Galaxy S23 Ultra 5G
11.    Apple iPhone 15 Pro Max 5G
12.    Apple iPhone 14 5G
13.    Apple iPhone 15 Pro 5G
14.    Samsung Galaxy A34 5G
15.    Honor 90 5G

Yritysasiakkaat

1.    Apple iPhone 15 Pro Max 5G
2.    Samsung Galaxy S21 FE 5G
3.    Samsung Galaxy A54 5G
4.    Samsung Galaxy A14 LTE*
5.    Apple iPhone 15 Pro 5G
6.    Samsung Galaxy S23 Ultra 5G
7.    Samsung Galaxy A14 5G
8.    Apple iPhone 13 5G
9.    Apple iPhone 14 5G 
10.    Samsung Galaxy A34 5G
11.    OnePlus 11 5G
12.    OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
13.    OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
14.    Samsung Galaxy S23+ 5G
15.    Samsung Galaxy S22 5G

*) 4G-puhelin. Muut listalla olevat puhelimet ovat 5G-puhelimia.

DNA:n myydyimmät älykellot marraskuussa 2023

1.    Amazfit GTS 4 Mini
2.    Apple Watch Series 8 GPS
3.    Huawei Band 8*
4.    Honor Watch 4
5.    Apple Watch Series 9 GPS
6.    Samsung Galaxy Watch6
7.    Apple Watch SE GPS 
8.    Huawei Watch GT 3
9.    Xplora XGO3
10.    Samsung Galaxy Watch4
11.    Apple Watch 8 GPS + Cellular
12.    Samsung Galaxy Watch6 4G
13.    Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
14.    Garmin Venu 2
15.    Huawei Watch Fit SE

*) Älyranneke.

Lisätietoja medialle 
Toimitusjohtaja Sami Aavikko, DNA Kauppa Oy, puh. 044 044 3069, sami.aavikko@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Avainsanat

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi - http://www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj. DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu noin 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 997 miljoonaa euroa. DNA:lla on 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi - http://www.dna.fi, X:ssä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA and Protect Children continue partnership for the benefit of children’s online safety skills28.2.2024 10:00:00 EET | Press release

DNA and the specialist organization Protect Children continue their partnership for the benefit of children’s and young people’s online safety skills. In the fourth year of partnership, DNA and Protect Children bring forth new engaging and effective tools to enhance children’s and young people’s online safety and provide family-friendly methods for managing screen time.

Elisa ja DNA Tower vahvistavat yhdessä Suomen vihreää energiasiirtymää infrastruktuuripalveluiden sähkönvarastointiratkaisulla16.2.2024 10:00:00 EET | Tiedote

Suomessa mobiiliverkkoinfrastruktuuria rakentava ja ylläpitävä DNA Tower Finland alkaa hyödyntää Elisan hajautettua sähkönvarastointiratkaisua (Distributed Energy Storage, DES). DES mahdollistaa operaattoreille sähkökustannusten optimoinnin varavoimakapasiteetin avulla. Samalla se vahvistaa mobiiliverkon kestävyyttä ja tukee suomalaisen sähköntuotannon siirtymää kohti uusiutuvia energialähteitä.

Elisa and DNA Tower team up to strengthen Finland’s energy transition with Distributed Energy Storage solution on the infrastructure services16.2.2024 10:00:00 EET | Press release

DNA Tower Finland, a company building and maintaining the mobile network infrastructure in Finland, is to join Elisa in using its Distributed Energy Storage (DES) solution. DES enables operators to optimize their electricity costs using back-up battery capacity, while also strengthening network resilience and supporting electricity grids in their transition to more variable renewable energy sources.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye