Bevenic Group Oy

Bevenic Group myy Loviisan liiketoiminnan Jaasmäk Oy:lle

Jaa

Bevenic Group Oy on myynyt 5.12.2023 voimaan tulevalla kaupalla Loviisan yksikön metallisten vastusten, tukieristimien ja tiettyjen sähkökomponenttien valmistusliiketoiminnan toimivan operatiivisen johdon perustamalle Jaasmäk Oy:lle. Kaupassa siirtyvät yhtiön ko. liiketoimintaan liittyvä käyttö- ja vaihto-omaisuus, henkilöstö, Heatterm-domain, toimitilat ja sopimukset. Bevenic Group Oy:n omistus ei muutu ja se on vuoden vaihteessa voimaantulevan fuusion jälkeen Bevenic-konsernin emoyhtiö.

”Loviisa oli Bevenic Groupin ensimmäinen yksikkö vuonna 2006. Sen jälkeen yhtiö on kasvanut voimakkaasti myös muilla paikkakunnilla ja toki kasvun halutaan jatkuvan tulevaisuudessakin. Pitkän kokemuksen omaavat Markku ja Juha ovat sopivia isäntiä jatkamaan Heatterm-liiketoimintaa itsenäisenä yksikkönä pitkäaikaisten asiakkaiden kanssa.” kommentoi Jukka Rautiainen, CEO, Bevenic Group Oy.

”Olemme kiitollisia mahdollisuudesta jatkaa yrittäjinä tulevassa Heatterm Oy:ssä. Operatiivisesta toiminnasta meillä on vuosikymmenten kokemus ja ansaittu maine hyvänä toimittajana arvokkaille asiakkaille. Liiketoiminta jatkuu ennallaan samoissa tiloissa ja samojen henkilöiden toimesta kuin ennenkin. ”, Kommentoi Juha Jääskeläinen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jukka Rautiainen, Bevenic Group Oy (p.040 5216050) jukka.rautiainen@bevenicgroup.com
Juha Jääskeläinen, Jaasmäk Oy, (p. 050 303 2729) juha.jaaskelainen@bevenicgroup.com

Tietoja julkaisijasta

Bevenic Group Oy
Länsikaari 6 B
07900 Loviisa

http://www.bevenicgroup.com

Bevenic Group on innovatiivinen ja vastuullinen teollisten palvelujen tuottaja. Yhtiö toimii kuudella paikkakunnalla Suomessa ja työllistää n. 170 henkeä. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 n. 28M€. Emoyhtiö Bevenic Group Oy toimii Loviisassa ja siellä on myös metallisten vastusten, tukieristimien ja tiettyjen sähkökomponenttien valmistus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bevenic Group Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye