Nokian kiirevastaanotolla otettiin käyttöön viitteellinen ajanvaraus

Jaa

Nokian kiirevastaanotolle (Maununkatu 12) hakeudutaan ensisijaisesti soittamalla ensin kiireellisen hoidon tarpeen arviointiin numeroon 03 384 5066 (ma–pe klo 8–18, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9–18). 

Puhelimessa hoitaja arvioi hoidon tarpeen ja tarvittaessa varaa vastaanotolle viitteellisen ajan. Viitteellinen aika tarkoittaa aikaa, jolloin kiirevastaanotolle kannattaa saapua, jotta ei joudu jonottamaan kohtuuttoman pitkään.

Vuodenvaihteessa Nokian kiirevastaanoton aukioloajat muuttuvat. 1.1.2024 alkaen Nokian kiirevastaanotto on auki ma–pe klo 8–20 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10–18.

Kun Nokian sosiaali- ja terveysaseman kiirevastaanotto on kiinni, ota tarvittaessa yhteyttä päivystysapuun 116117. Päivystysapu on auki ympäri vuorokauden. Ammattilainen arvioi terveysongelmasi kiireellisyyttä ja tarvittaessa ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan.

Henkeä uhkaavassa tilanteessa soita suoraan hätänumeroon 112.

Lisätietoja kiireelliseen hoitoon hakeutumisesta löydät Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta: Kiireellinen hoito ja päivystys 

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueen hoitotahtokampanja käynnistyy - katso videot ja osallistu kampanjaan somessa26.2.2024 16:41:11 EET | Tiedote

Elämän loppuvaihe saattaa mietityttää ikääntynyttä asiakasta ja hänen läheisiään. Ikäihmisten palveluissa ammattilaiset kohtaavat elämän loppuvaihetta koskevaa keskustelua lähes päivittäin. Asiakas voi ilmaista hoitotahdossa omat toiveensa myös elämän loppuvaiheen hoidon osalta. Hoitotahto ja sen tekeminen tuovat hoitoon liittyvät toiveet, pelot ja mahdollisuudet yhteiseen keskusteluun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye