Veikkaus Oy

Loton potti nousi 5 miljoonaan euroon –142 000 euron voitot Vantaalle ja Kalajoelle

Jaa

Lotosta ei löytynyt kierroksella 48/2023 täysosumia, joten tarjolla ollut neljän miljoonan euron potti jäi jakamatta ja ensi viikolla potissa on 5 miljoonaa euroa.

6+1-tuloksia löytyi kaksi kappaletta, ja tuloksella voitti lähes 142 000 euroa. Voitot osuivat nettipelaajille Vantaalle ja Kalajoelle.

Loton kierroksen 48/2023 oikea rivi on 2, 6, 12, 17, 28, 38, 40 ja lisänumero 35. Plusnumeroksi arvottiin 23.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 1 0 5 6 3 2 1. Jokerista löytyi kolme 6 oikein -tulosta. Tuloksella voitti 20 000 euroa. Yksi voitoista voitettiin kuitenkin tuplattuna, jolloin voittosumma nousi 40 000 euroon.

Lauantai-Lomatonnin voittorivi on Melbourne 89. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 11 kappaletta.

Lottolähetyksessä tutustuttiin kääntäjä Kaisa Kattelukseen, joka on erikoistunut lasten- ja nuortenkirjallisuuden suomentamiseen. Kattelus on palkittu uransa aikana useasti, muun muassa Kansainvälisen kääntäjäliiton Astrid Lindgren -palkinnolla vuonna 2011. Viime vuonna Taiteen edistämiskeskus Taike myönsi Kattelukselle viisivuotisen taiteilija-apurahan. Veikkauksen tuotolla tuetaan kotimaista kirjallisuutta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye