Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon Itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa Espoo Metro Areenalla esiintyvät Diandra ja Elastinen

Jaa

Espoon kaupunki kutsuu kaupunkilaiset keskiviikkona 6.12.2023 Itsenäisyyspäivän juhlakonserttiin, joka välittää yhteisöllisyyden ja musiikin riemua. Jo 24. kerran järjestettävää konserttia voi tulla seuraamaan paikan päälle Espoo Metro Areenalle tai juhlan tunnelmasta voi nauttia kotioloissa suoran lähetyksen välityksellä. 

Espoon Itsenaisyyspäivän juhlakonsertti
Elastinen ja Diandra

Perinteisessä konsertissa klassinen ja kevyt musiikki nivoutuvat yhteen. Orkesterina soittaa Helsingin Poliisisoittokunta kapellimestarinaan Sami Ruusuvuori. Solisteina esiintyvät valovoimaiset Diandra ja Elastinen. Lisäksi lavalle nousee kansainvälisessä nosteessa oleva moderni popkanteletar Ida Elina. Nuorta ääntä konserttiin tuo Jousenkaaren koulun musiikkiluokkien kuoro. 
 
Itsenäisyyspäivän juhla alkaa Espoo-mitalien jaolla. Mitaleita on myönnetty Espoon hyväksi tehdystä työstä vuodesta 1972 alkaen, ja palkittuja on jo yli viisisataa. Espoo-mitalin on suunnitellut kuvanveistäjä, mitalitaiteilija Kauko Räsänen. Soukassa asunut Räsänen on suunnitellut myös muun muassa Espoon valtuustotalon ovet ja reliefit. 
 
Konserttia voi seurata suoran lähetyksen kautta verkossa. Suoralla lähetyksellä halutaan huomioida kotioloissa sekä erilaisissa yhteisöissä, kuten palvelutaloissa, tapahtumaan osallistuvat. 
 
Tapahtuman tuotannosta vastaa Kaupunkitapahtumat Espoo.

Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti 
ke 6.12.2023 klo 14.30-15 Espoo-mitalien jako, klo 15-16 konsertti 
Espoo Metro Areena 
Suora lähetys ja tiedot ilmaislippujen jaosta: www.espoo.fi/itsenaisyyspaiva

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Espoon Itsenaisyyspäivän juhlakonsertti
Elastinen ja Diandra
Lataa
Helsingin Poliisisoittokunta esiintyy juhlakonsertissa
Helsingin Poliisisoittokunta esiintyy juhlakonsertissa
Lataa

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaoston kokouksesta 29.2.202429.2.2024 21:02:24 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaosto keskusteli ja merkitsi tiedoksi poliisin antaman tilannekatsauksen nuorten parissa tapahtuvista ilmiöistä ja jalkautuvan etsivän nuorisotyön toiminnan esittelyn sekä heidän havaintonsa nuorten ajankohtaisista ilmiöistä. Nuorisoasiainjaosto myös kuuli nuorisopalveluiden toiminnan toteutumisen luvut sekä nuorisopalveluiden toiminnan raportin vuodelta 2023.

Espoon kirjastojen uusi lukukonsepti yhdistää musiikin ja kirjallisuuden elämyksellisellä tavalla – Lukudiskossa voi heittäytyä vaikkapa tanssimaan29.2.2024 07:30:00 EET | Tiedote

Tänä keväänä pääsevät Espoon kirjastojen asiakkaat kokeilemaan uudenlaista Lukudisko-konseptia, joka yhdistää kirjallisuuden ja musiikin. Tavoitteena on kannustaa asiakkaita tuomaan esiin omia lukukokemuksiaan elämyksellisemmällä tavalla. Lukudiskoja järjestetään kevään aikana Lippulaivan kirjastossa eri teemoilla, eri kohderyhmille: romantiikka, jännitys, nuorten kirjat ja lapsiperheet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye