Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti vuokrata NCC:lle kaksi toimistotonttia

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti vuokrata NCC Property Development Oy:lle toimistotontit Kiviruukista ja Leppävaarasta sekä Espoon Asunnot Oy:lle asuinkerrostalotontin Finnoonkalliosta.

Elinkeino- ja kilpailukykyjaoston päätöksen mukaan NCC Property Development Oy:llä on sekä Kiviruukin että Leppävaaran tonttiin osto-oikeus.

Espoon Asunnoille asuinkerrostalotontti Kaitaan Finnoonkalliosta

Jaosto päätti vuokrata Finnoonkalliosta asuinkerrostalotontin Espoon Asunnot Oy:lle. Vuokra-aika on 60 vuotta ja tontille on rakennettava valtion tukemia 40 vuoden korkotukimallilla toteutettavia vuokra-asuntoja. Espoon Asunnot sitoutuu toteuttamaan kohteeseen energiatehokkuutta ja kestävää kehitystä edistäviä ratkaisuja alueelle laaditun kriteeristön mukaisesti.

Keilaniemen kehittyminen etenee

Keilaniemen yleiseen kalliopysäköintilaitokseen liittyvää suunnitteluvarausta päätettiin jatkaa, mutta jaosto teki esitykseen seuraavan lisäyksen: Jaosto toteaa, että Keilaniemi-alueen kehittyminen etenee. Jaosto on tämän asian selostuksen ja aikaisempien käsittelyvaiheiden kuvausten mukaisesti useissa eri vaiheissa antanut lisäohjeita, jotka ovat edelleen voimassa. Jotta jatkotoimia koskevat kalliopysäköintilaitosta ja eri asemakaavoja koskevat päätökset voidaan valmistella ja tehdä Keilaniemi ja Otaniemi -alueen tavoitteiden ja laadun edellyttämällä tavalla, on jo tehtyjen päätösten mukaisista selvityksistä ja suunnitelmista tarpeen laatia kokonaiskuvaus ja tuoda se jaoston käsiteltäväksi mahdollisemman pikaisesti.

--

Asuinrakennuspaikan maanvuokrasopimuksen uusiminen Kauklahdesta palautettiin uudelleenvalmisteltavaksi niin, että esityksessä huomioidaan paremmin saadut arviokirjat.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaoston kokouksesta 29.2.202429.2.2024 21:02:24 EET | Tiedote

Kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaosto keskusteli ja merkitsi tiedoksi poliisin antaman tilannekatsauksen nuorten parissa tapahtuvista ilmiöistä ja jalkautuvan etsivän nuorisotyön toiminnan esittelyn sekä heidän havaintonsa nuorten ajankohtaisista ilmiöistä. Nuorisoasiainjaosto myös kuuli nuorisopalveluiden toiminnan toteutumisen luvut sekä nuorisopalveluiden toiminnan raportin vuodelta 2023.

Espoon kirjastojen uusi lukukonsepti yhdistää musiikin ja kirjallisuuden elämyksellisellä tavalla – Lukudiskossa voi heittäytyä vaikkapa tanssimaan29.2.2024 07:30:00 EET | Tiedote

Tänä keväänä pääsevät Espoon kirjastojen asiakkaat kokeilemaan uudenlaista Lukudisko-konseptia, joka yhdistää kirjallisuuden ja musiikin. Tavoitteena on kannustaa asiakkaita tuomaan esiin omia lukukokemuksiaan elämyksellisemmällä tavalla. Lukudiskoja järjestetään kevään aikana Lippulaivan kirjastossa eri teemoilla, eri kohderyhmille: romantiikka, jännitys, nuorten kirjat ja lapsiperheet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye