MessukeskusMessukeskus

Perhokalastus tekee vahvan esiinmarssin Vene 24 Båt -messujen kalastusalueelle

Jaa

Vapaa-ajankalastuksen sisältö jatkaa kasvua venemessuilla ensi helmikuussa kun perhokalastus liittyy vihdoin mukaan tarjontaan. Kalastusalueella esitellään perhokalastusvälineitä ja -varusteita ja luvassa on laadukasta ohjelmaa sekä opastusta alan huippujen toimesta. Yleisö voi testata perhovapoja perhonheittobaanalla. Helsingin kansainväliset venemessut Vene 24 Båt järjestetään 9. -18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Jani Ollikainen isännöi perhobaanaa Vene 24 Båt -messuilla
Jani Ollikainen isännöi perhobaanaa Vene 24 Båt -messuilla

Perhokalastusbrändeistä ovat mukana Greys, Guideline, Hardy, Simms, Vision ja Airflow. Messujen ensimmäisenä viikonloppuna messuilla vierailevat Hardyn Alistair Dandie ja Howard Croston, joista viimeksi mainittu on perhokalastuksen maailmanmestari sekä henkilökohtaisella että joukkuetasolla. Mukana menossa ovat lisäksi mm. Kari ”Hissu” Hietalahti ja Sami Pilve. Perhobaanasta vastaava kalastusopas, perhokalastuskouluttaja ja Suomen perhokalastusmaajoukkueen kipparinakin toiminut Jani Ollikainen Merimaskusta on paikalla kaikkina messupäivinä ja pyörittää baanan toimintaa ja opastaa perhokalastuksessa. ”Perhokalastus on muuttunut kansanlajiksi ja sen suosio on kasvanut huikeasti. Välineiden saatavuus on helpottunut ja  naisetkin ovat löytäneet perhokalastuksen. Hienoa, että perhokalastus pääsee nyt osaksi venemessujen kalastusaluetta ja mukaan kalastuksen ykköstapahtumaan. Perhobaanalla tullaan järjestämään myös erilaisia kisailuja ja esittelyjä. Ääneen pääsevät viikonloppujen aikana perhobrändien lähettiläät ja muut kiinnostavat perhokalastajat”, kertoo Ollikainen.

Suomen ykköstapahtuma kalastuksen saralla

Kalastuksella on oma vankka asemansa venemessujen tarjonnassa. Laadukas ohjelmasisältö esittäytyy yleisölle alueen kolmella ohjelmaestradilla; Alutroll-Tohatsu-ohjelmalavalla, Aalto-altaalla ja Perhonheittobaanalla. ”Venemessujen kalastus on "infotainmentia" parhaimmillaan. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa vuoden tärkeimpänä toimialan kohtaamisena. Koko ohjelma julkaistaan joulukuun loppupuolella. Jos on joululahjan hankinta vaikeaa kalamiehelle, niin lippu messuille on kyllä täysiosuma”, vinkkaa kalastusohjelman tuottaja Sami Pitkänen Pulp Agencystä.

Messuille tullaan tapaamaan kalastusoppaita, tuttuja ja totta kai myös messuisäntä Mikko ”Peltsi” Peltolaa. Tapahtuma kiinnostaa laajasti vapaa-ajankalastajia, jotka tulevat kalastusvälineiden ja -varusteiden lisäksi seuraamaan ohjelmaa ja tutustumaan kalastusveneisiin. Messuilla on vuosittain esittelyssä useita kalastusveneitä, jotka ovat varustettu uusimmilla tekniikoilla. Kalastajan Kanavan osastolla on esittelyssä mm. Alutroll 465 Trooper. Esillä on myös Vizion- ja Kimple-alumiiniveneitä sekä muita kalastuskäyttöön suunniteltuja veneitä.      

Näytteilleasettajina venemessujen kalastusalueella ovat mm. Ruoto, Ursuit, SIA Fishboat, Kalastajan Kanava, Suomen Vapaa-ajankalastajat, Haukikoira, Waltic, Tiura, Kalzu Divari, OPM, HK Varma, Fly Frontiers, Garmin Nordic, Comstedt Finland, Vision Group sekä Päijän Boats. Käsityöläisten torilla esitellään nimensä mukaisesti upeita käsintehtyjä uistimia, perhoja ja muita kalastukseen ja eräilyyn liittyviä töitä kotimaisten taitureiden toimesta. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet Monkey Lure Factory, J-King Fishing, Mörköpaja, JH-Lures (Fättis), Kalossi Tmi, Leppic Knives, Rocket Science Tackle Company,  PLM-Uistin  ja Lord Vaaput. Myös perhonsitojia on paikalla.

Suomalainen Vision Group lanseeraa venemessuilla uuden Aava-virvelivapamerkin. Perinteisesti puhtaasti perhokalastusbrändinä tunnettu Vision laventaa näin tarjontaansa virvelikalastuksen puolelle.

Predator Masters with Ruoto 2024 nostaa tunnelman kattoon

Predator Masters with Ruoto 2024 -kilpakalastusohjelman finaalinäytös ja palkintoseremoniat pidetään lauantaina 10.2.2024. Suomen kovimmat urheilukalastajat ottavat mittaa toisistaan ahvenen, kuhan ja hauen kalastuksessa ja perinteeksi muodostunut finaali venemessuilla kerää katsomot täyteen. Vuoden 2024 kisatiimit ovat CWC (Mika Mäkelä & Andreas Seger), Garmin (Jani Haavisto & Tomi Tikkanen), Rapala (Kimmo Mänttäri & Sami Karhu), Westin (Hannu Vesaranta & Mikey Sarelin), Ruoto (Janne Mäkelä & Kalle Koivusalo) sekä Lowrance (Antti Kalliosaari & Jani Tossavainen). 

Kalastajan Kanava on myös tuttuun tapaan vahvasti mukana messuilla. Ohjelmassa on muun muassa suositun Tuntemattomien kalavesien tulkit -sarjan traileri ja sarjan esittely.

Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK) on mukana messuilla välittämässä ajankohtaista tietoa, edistämässä vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia ja puhumassa kestävien kalakantojen ja puhtaampien vesien puolesta. Paikalla on runsaasti asiantuntemusta ja luvassa arvokasta tietoa niin osastolla kuin lavaesitysten muodossa. Jäsenkioskissa voi liittyä mukaan SVK:n toimintaan.     

Helsingin kansainväliset venemessut helmikuussa

Helsingin Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Vene 24 Båt Helsingin kansainväliset venemessut 9.–18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com Pulp Agency, Sami Pitkänen, puh. 040 551 4142, sami.pitkanen@pulpagency.fi

www.venemessut.fi #venemessut

Seuraa venemessuja fb:ssa: https://www.facebook.com/venemessut
Instagramissa: @venemessut

Kuvia median käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Discussions about green transition, hydrogen economy and synthetic biology at ChemBio Finland28.2.2024 09:54:29 EET | Press release

Programme for ChemBio Finland, the leading Nordic chemistry and bioindustry event, has been published. Topical subjects from sustainable development to tomorrow's hydrogen and synthetic biology will be on the agenda, as well as a comprehensive exhibition. ChemBio Finland 2024 will be held at the Helsinki Expo and Convention Centre on 10–11 April 2024, at the same time as the chemicals safety event Helsinki Chemicals Forum and the leading international forest industry event Pulp & Beyond.

ChemBio Finlandissa keskustellaan vihreästä siirtymästä, vetytaloudesta ja synteettisestä biologiasta28.2.2024 09:45:38 EET | Tiedote

Kemian ja bioalan ammattitapahtuma ChemBio Finlandin ohjelma on julkistettu. Luvassa on ajankohtaisia aiheita kestävästä kehityksestä huomispäivän vetyyn ja synteettiseen biologiaan sekä kattava näyttely. ChemBio Finland 2024 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–11.4.2024 samaan aikaan kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forumin ja metsäteollisuuden Pulp & Beyond -tapahtuman kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye