Skanska Oy

Muutoksia Skanska Oy:n johtoryhmässä

Jaa

Skanska Oy:n johtoryhmässä on tehty muutoksia, jotka astuivat voimaan 1.12.2023.

Skanska Kotien aluejohtaja Juhani Aspara on nimitetty Skanska Oy:n johtoryhmän jäseneksi ja toimialajohtajaksi, ja hänen vastuualueenaan on asuntoprojektikehitys ja hankekehitys. Asparan edeltäjänä toiminut Jukka Hörkkö jatkaa Skanska Oy:ssä projektijohtajana.

Toimialajohtaja Tiina Koppinen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen. Koppisen vastuualueet on jaettu johtoryhmän nykyisten jäsenten kesken.

Muutosten jälkeen Skanska Oy:n johtoryhmään kuuluvat Skanska Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, toimialajohtaja Jarkko Muurimäki, toimialajohtaja Ari Huovila, toimialajohtaja Juhani Aspara, liiketoiminnan kehitysjohtaja Jan Elfving, talousjohtaja Timo Holopainen, lakiasiainjohtaja Kirsi Palviainen ja henkilöstöjohtaja Nina Jankola-Väntär.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Skanska Oy, toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, puh. 040 560 2103, tuomas.sarkilahti[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Strömberg, puh. 040 519 4787, pilvimaari.stromberg[at]skanska.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2022 lopussa noin 2 000 henkilöä Suomessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Skanska Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye