Rakennustietosäätiö RTS sr

Rakennustietosäätiö RTS:n kultaiset ansiomerkit 2023

Jaa

Rakennustietosäätiö RTS jakaa vuosittain kultaisia ansiomerkkejä henkilöille, jotka ovat huomattavalla tavalla vaikuttaneet säätiön toimintaan. Ansiomerkkejä on jaettu vuodesta 1975 lukien, ja niitä myönnetty nyt yhteensä 182 kappaletta.

Jani Kemppainen, Jyrki Laurikainen, Helena Hirviniemi, Teemu Hirvilammi ja Kimmo Lylykangas
Jani Kemppainen, Jyrki Laurikainen, Helena Hirviniemi, Teemu Hirvilammi ja Kimmo Lylykangas Kuva: Jarno Jäntti

Rakennustietosäätiön kultaiset ansiomerkit 2023:

  • Teemu Hirvilammi, arkkitehti, yliopiston opettaja, Tampereen yliopisto
  • Helena Hirviniemi, arkkitehti, yksikön päällikkö, Museovirasto 
  • Jani Kemppainen, asiamies, Rakennusteollisuus RT ry
  • Jyrki Laurikainen, toimitusjohtaja, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry 
  • Kimmo Lylykangas, professori, osastonjohtaja, TalTech Tallinnan teknillinen yliopisto

Kultaisen ansiomerkin saajat ovat toimineet pitkään Rakennustietosäätiön edustajistossa tai hallituksessa, jossa ovat asiantuntevalla ja aktiivisella tavalla ohjanneet RTS-konsernin toimintaa tai he ovat osallistuneet aktiivisesti säätiön toimikuntien työhön ja tukeneet näin useiden kehityshankkeiden toteuttamista ja luoneet edellytyksiä niiden onnistumiselle.

Rakennustietosäätiö RTS sr on vuonna 1972 perustettu yleishyödyllinen säätiö, joka edistää sekä hyvää kaavoitus- ja rakentamistapaa että kiinteistönpitotapaa. Säätiön toimintaa ohjaavat sen hallitus ja edustajisto, jossa on mukana 56 eri organisaatiota tai yhteisöä kiinteistö- ja rakentamisalalta.

Säätiön toiminta perustuu avoimeen yhteistyöhön niin yksittäisten asiantuntijoiden kuin organisaatioiden kanssa. Yhdessä verkostojemme kanssa kehitämme laadukasta ja kestävää rakennettua ympäristöä, jossa ihminen voi hyvin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jari Mäkimattila,
hallituksen puheenjohtaja
p. 0207 207 108
jari.makimattila@a-kruunu.fi

Markku Hedman
yliasiamies
p. 040 702 4884
markku.hedman@rts.fi

Kuvat

Jani Kemppainen, Jyrki Laurikainen, Helena Hirviniemi, Teemu Hirvilammi ja Kimmo Lylykangas
Jani Kemppainen, Jyrki Laurikainen, Helena Hirviniemi, Teemu Hirvilammi ja Kimmo Lylykangas
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennustietosäätiö RTS sr puolueeton ja riippumaton suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan vaikuttaja. Säätiö edistää kestävää ja laadukasta rakennettua ympäristöä, joka tukee ihmisten hyvinvointia. Säätiö toteuttaa yhdessä verkostojensa kanssa tutkimus- ja kehityshankkeita, edistää alan innovatiivisia toimintamalleja ja kiihdyttää käytännön ja tutkimuksen välistä yhteistyötä.

Rakennustietosäätiö RTS on osa RTS-konsernia, johon kuuluvat säätiön omistamat Rakennustieto Oy, Rakennustietomalli Oy ja ET InfoKeskuse AS.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennustietosäätiö RTS sr

Pietilä-palkinto arkkitehtiryhmälle, jotka ratkaisuillaan luovat uuden ajan arkkitehtuuria6.10.2023 14:15:00 EEST | Tiedote

Pietilä-palkinto myönnetään joko kolmas vuosi tunnustuksena merkittävästä työstä arkkitehtuurin uudistamiseksi. Palkinto myönnetään nuorelle arkkitehdille tai arkkitehtiryhmälle. Pietilä-palkinto päätettiin tänä vuonna antaa suunnittelevalle arkkitehtiryhmälle, joka vie käytäntöön monipuolisesti uusia ja kestäviä ratkaisuja estetiikasta tinkimättä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye