Veikkaus Oy

Eurojackpotissa potti kohoaa 42 miljoonaan – Suomeen kaksi suurvoittoa

Jaa

Tiistaina arvotussa Eurojackpotissa ei löytynyt yhtään täysosumaa, joten perjantaina tarjolla on noin 42 miljoonan euron potti.

Eurojackpotin kierroksen 49/2023 tiistaina suoritetun arvonnan oikea rivi on 6, 11, 16, 26 ja 49. Tähtinumerot ovat 2 ja 9.

Kierroksen suurimmat voitot löytyivät 5+1-tuloksilla, joita löytyi yhteensä seitsemän kappaletta. Yksi näistä osui Suomeen. Kuopiolainen nettipelaaja nappasi itselleen muhkean 175 361,70 euron voiton. Kuopiolaisen voittajan lisäksi 5+1-voittoja nappasi kolme voittajaa Saksasta, kaksi Alankomaista ja yksi Norjasta.

5+0-tuloksia löytyi kolme kappaletta. Näillä riveillä voitti niin ikään 175 361,70 euroa. Voitot osuivat Saksaan, Espanjaan ja myös yksi meille Suomeen. Voitto oli pelattu Keski-Suomessa Luhangan M-Marketissa.

Voittosumma 5+0-tuloksella on sama kuin 5+1-tuloksella, sillä Eurojackpotin sääntöjen mukaan tilanteessa, jossa ylemmän voittoluokan voitto olisi laskennallisesti pienempi kuin alemman, voittoluokkien jakosummat yhdistetään ja voitot jaetaan samansuuruisina kummassakin voittoluokassa.

Tiistai-Jokerin voittorivi on 8 5 0 4 9 2 4. Arvonnassa ei löytynyt osumia kahdessa ylimmässä voittoluokassa.

Lomatonnin oikea voittoyhdistelmä on Lontoo 60. Tonneja voitettiin kaksi kappaletta.

Katso kaikki tulokset ja voitonjako

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Porukkapelien pelaaminen kestona myyntipaikoissa on nyt taas mahdollista. Loton, Eurojackpotin, Vikingloton, Kenon ja Kaikki tai ei mitään -pelin porukkapelejä voi pelata myyntipaikoissa pelistä riippuen jopa 10 viikon kestopelinä. Myös Jokerin ja Lomatonnin pelaaminen kestopelinä on mahdollista Loton, Eurojackpotin ja Vikingloton yhteydessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye