Vastaamalla kyselyyn voi osallistua Pirkanmaan hyvinvointialueen sähköisten palveluiden kehittämiseen

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialue kutsuu asukkaat osallistumaan kyselyyn, jossa selvitetään pirkanmaalaisten kokemuksia digipalveluista. Kyselyyn tulee vastata viimeistään 29.12. Osallistumalla voi vaikuttaa sähköisten palvelujen kehittämiseen.

Pirkanmaan hyvinvointialueella on käynnissä kysely, jonka avulla voi vaikuttaa sähköisten palvelujen kehittämiseen.  Kaikille pirkanmaalaisille suunnatun digipalveluja koskevan kyselyn tuloksia hyödynnetään Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluiden suunnittelussa ja päätöksenteossa.  

Kyselyssä vastaaja pääsee äänestämään erilaisista väittämistä, ilmaisemaan mielipiteitään sekä lisäämään uusia väittämiä muiden asukkaiden äänestettäväksi. Tämä mahdollistaa monipuolisen näkökulman keräämisen palveluiden kehittämiseksi. 

Kysely on avoinna 29.12. saakka ja se toteutetaan käyttämällä uutta Polis-kyselyalustaa, joka tarjoaa helpon ja vaikuttavan tavan osallistua hyvinvointialueen päätöksentekoon.   

Polis-kyselyalusta on vielä kokeiluvaiheessa, eikä se tue lukuohjelmia tai ole saatavilla muilla kielillä.

Pirkanmaan hyvinvointialue on yksi yhdeksästä alueesta, joka osallistuu Sitran rahoittamaan Uudet vaikuttamisen tavat -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on kehittää digitaalisia työkaluja ja menetelmiä, jotka vahvistavat asukkaiden osallisuutta ja päätöksentekoa alueellisesti. 

Kyselyyn pääsee tästä: 

https://pirha.fi/asiakkaalle/osallistu-ja-vaikuta/asukaskyselyt 

Lisätietoja kyselystä ja Polis-alustasta:  

Janne Leinonen, suunnittelupäällikkö, Pirkanmaan hyvinvointialue, p. 040 8064 863, janne.leinonen@pirha.fi  

Avainsanat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueen hoitotahtokampanja käynnistyy - katso videot ja osallistu kampanjaan somessa26.2.2024 16:41:11 EET | Tiedote

Elämän loppuvaihe saattaa mietityttää ikääntynyttä asiakasta ja hänen läheisiään. Ikäihmisten palveluissa ammattilaiset kohtaavat elämän loppuvaihetta koskevaa keskustelua lähes päivittäin. Asiakas voi ilmaista hoitotahdossa omat toiveensa myös elämän loppuvaiheen hoidon osalta. Hoitotahto ja sen tekeminen tuovat hoitoon liittyvät toiveet, pelot ja mahdollisuudet yhteiseen keskusteluun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye