Sunborn Saga Oy

Tuomas Levannosta Sunborn Sagan uusi Key Account Manager

Jaa

Tuomas Levanto on aloittanut 7. joulukuuta Sunborn Saga Oy:n ja Sunborn Events Oy:n Turun linnan toimintojen yritysmyynnin uutena Key Account Managerina.

Tuomas Levanto on aloittanut 7. joulukuuta Sunborn Saga Oy:n ja Sunborn Events Oy:n Turun linnan toimintojen yritysmyynnin uutena Key Account Managerina.
Tuomas Levanto on aloittanut 7. joulukuuta Sunborn Saga Oy:n ja Sunborn Events Oy:n Turun linnan toimintojen yritysmyynnin uutena Key Account Managerina. Milla Grönroos / Sunborn

Sunborn Saga Oy tarjoaa merenläheisiä kokous- ja juhlatiloja niin Naantalissa kuin Turun Ruissalon saarella. Tehtävässään Key Account Managerina Levanto vastaa muun muassa Sunborn Sagan eri yksiköiden, kuten Naantalin Kylpylän, Ruissalon Kylpylän ja Naantalin Kaivohuoneen sekä myös Sunborn Eventsille kuuluvien Turun linnan toimintojen yritysmyynnistä. Levanto sijaistaa tehtävässä opintovapaalle jäävää Miia Rosalaa 31.12.2024 saakka.

Levanto tunnetaan muun muassa Naantalin Venemessujen ja Veneet Esillä -tapahtumien pitkäaikaisena toimitusjohtajana ja yrittäjänä. Naantalin Venemessut on läntisen Suomen suurin venemessutapahtuma, joka on järjestetty jo vuodesta 2010 alkaen. Nimityksestä huolimatta tapahtumien järjestäminen tulee jatkumaan Levannon toimesta myös ensi vuonna. 

– On hienoa siirtyä työskentelemään osaksi työyhteisöä monien yrittäjävuosien jälkeen ja vieläpä alueellisesti erittäin merkittävän matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan hienojen tuotteiden parissa. Tavoitteenani on edistää Sunbornin b2b-myynnin kasvua ja menestystä. Odotan innokkaasti uusia haasteita, joita tuleva vuosi tuo tullessaan, Levanto kertoo.

Levanto on saanut myös tunnustusta työstään Naantalin matkailun edistämiseksi. Hänellä on vyöllään Valtakunnan virallisen unikeon titteli vuodelta 2017. 

– Unikeoksi valitaan vuosittain henkilö, joka on tehnyt Naantalia tunnetuksi myönteisellä tavalla ja tämä työ tulee varmasti jatkumaan myös uudessa roolissa. Tuomas on pitkäaikainen tapahtuma-alan ammattilainen ja yrityksensä kautta myös Sunbornin monivuotinen kumppani. Yrittäjyysuransa aikana hänelle on kertynyt laaja Turun markkina-alueen yritystuntemus, josta on hyötyä tässä tehtävässä. Yritysmyyntitiimimme koko on kasvanut tänä vuonna ja on ilo saada Tuomaksen kaltainen tekijä mukaan kasvaneeseen tiimiin, sanoo Sunborn Groupin myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

Lisätietoja:

Tuomas Levanto
Key Account Manager
Sunborn Saga Oy | Sunborn Events Oy 
p. 044 556 6142 (21.12.2023 alkaen) 
tuomas.levanto@sunborn.fi

Joni Hakkarainen
Myynti- ja markkinointijohtaja
Sunborn Group
p. 044 556 6285
joni.hakkarainen@sunborn.fi

Avainsanat

Sunborn Saga Oy on osa perheomisteista Sunborn Groupia, joka tunnetaan Suomessa kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Konsernissa onkin jo 50 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alalta aina tasokkaista ravintoloista palkittuihin kokous- ja konferenssipalveluihin. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

Sunborn Events Oy on ravintola-, tapahtuma- ja catering-alan yritys, joka on hoitanut menestyksekkäästi ravintola- ja cateringpalveluja muun muassa Turun Logomossa ja Turun linnassa sekä monissa valtakunnallisesti tunnetuissa tapahtumissa kuten Paavo Nurmi Games, Tall Ship Races ja viimeisimpänä Pori Jazzissa heinäkuussa 2023.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Saga Oy

Kuntoutus ei ole vain eläkeläisten juttu - Kuntoutuskeskus Ruissalossa ylläpidetään työkykyä ja pidennetään työuria22.10.2019 09:00:00 EEST | Uutinen

Kuntoutuskeskus Ruissalossa on vuosikymmenten osaaminen kuntoutuksesta. Työelämän muutoksia ei ole turkulaisessa yrityksessä tyydytty vain seuraamaan, vaan keskuksessa panostetaan nyt erityisesti ennakoivaan ja ennaltaehkäisevään kuntoutukseen, jolla tuetaan työssäjaksamista kaikissa ikäluokissa. Uusimpana tavoitteena on yritysten ja terveydenhuollon ammattilaisten yhdistäminen, jotta kaikilla olisi kattavaa tietoa erilaisista, kustannustehokkaista työkaluista henkilöstön työssäjaksamisen tukemiseen. Palveluiden kehittämistä Kuntoutuskeskuksessa luotsaa terveystieteiden tohtori Birgitta Ojala.

Naantalin ja Ruissalon Kylpylään uusi hotellinjohtaja Petter Lillvik palasi Suomeen 18 ulkomaanvuoden jälkeen3.10.2019 09:25:57 EEST | Tiedote

Kokkolalaislähtöinen Petter Lillvik aloitti Sunborn Saga Oy:n operatiivisena hotellinjohtajana syyskuussa. Tehtävä toi hänet töihin Suomeen ensi kertaa lähes kahden vuosikymmenen jälkeen. Lillvikin ensimmäinen hotellipesti oli aikoinaan Turussa – nyt ympyrä sulkeutuu, kun hän ryhtyy vastaamaan Ruissalon ja Naantalin Kylpylöiden ja niihin kuuluvien ravintola- ja kahvilayksiköiden päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä turkulaisessa Sunborn Saga Oy:ssä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye