iQ Payments Oy

Tuomo Parjaselle myönnettiin kunniamerkki

Jaa

PayiQ:n entiselle toimitusjohtajalle Tuomo Parjaselle on myönnetty Suomen Leijonan ritarimerkki. Hänet palkittiin urauurtavasta työstään älykkään liikkumisen hyväksi.

Tuomo Parjanen
Tuomo Parjanen

Tasavallan presidentti myöntää Suomen Valkoisen Ruusun, Suomen Leijonan ja Vapaudenristin ritarikuntien kunniamerkkejä ja mitaleja ritarikuntien hallitusten esityksestä. Tänä itsenäisyyspäivänä PayiQ:n entiselle toimitusjohtajalle Tuomo Parjaselle myönnettiin Suomen Leijonan ritarimerkki.

Tuomo Parjanen aloitti työnsä PayiQ:n toimitusjohtajana pian yrityksen perustamisen jälkeen vuonna 2014. Hänen 7-vuotisen toimitusjohtajakautensa aikana yhtiö edisti joukkoliikenteen helppoa ja turvallista mobiilimaksamista ja solmi hyödyllisiä kumppanuuksia. Tuomolla oli iso rooli Mobility as a Service (Liikkuminen palveluna) -ajattelun tuomisessa Suomeen. PayiQ oli Tuomon johdolla yksi MaaS Finlandin perustajajäsenistä ja Tuomo toimi useiden vuosien ajan sen hallituksen jäsenenä. PayiQ on ollut jäsen ITS Finlandissa ja useissa muissa älykkään liikkumisen verkostoissa.

Tuomon johtaessa yritystä PayiQ kasvoi tasaisesti ja sai vahvan jalansijan Suomen älykkään liikenteen markkinoilla. Samalla yritys pyrki myös kansainvälistymään ja perusti toimipisteitä eri kohteisiin sekä hankki ruotsalaisen tytäryhtiön. Ennen PayiQ:ta Tuomo teki pitkän uran Bentley Systemsillä, jossa hän toimi useissa johtotehtävissä. PayiQ on erittäin ylpeä Tuomon saavutuksista ja ansaitusta kunniamerkistä.

Yhteyshenkilöt

PayiQ tukee yrityksiä ja kaupunkeja niiden pyrkiessä hiilineutraaliksi. PayiQ:n pilvipohjainen mobiililippualusta tarjoaa yrityksille työmatkaedun hallintajärjestelmän sekä helpon tavan maksaa joukkoliikenteestä. Samalla se seuraa erilaisten liikkumistapojen hiilijalanjälkeä. PayiQ tarjoaa pelillistämistyökalun, joka auttaa ohjaamaan käyttäjiä kohti hiilineutraalia liikkumista ja elämää. PayiQ:n alusta kerää arvokasta tietoa liikkumisesta ja joukkoliikenteen käytöstä. Tätä reaaliaikaista dataa voidaan hyödyntää asiakaskokemuksen parantamiseen sekä vastaamaan yritysten ja kaupunkien muuttuviin raportointitarpeisiin.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta iQ Payments Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye