Kauppakeskus AINOA

Kauppakeskus AINOAn liikkeet paljastavat yllättäviä joululahjasuosikkeja

Jaa

Kauppakeskus AINOAn liikkeet keräsivät yhteen joulun pidetyimmät lahjat. Suosikkilahja voi tänä vuonna olla vaikkapa digitaalinen lemmikki tai helmikoru. Joulun arvokkain lahja on yhteinen aika läheisten kanssa.  

Lasten leluja lelukaupan hyllyssä.
XS Lelujen myymälässä kauppakeskus AINOAssa on joulun alla kiireistä. Kuva: Kauppakeskus AINOA.

Osa virittäytyy jouluun hyvissä ajoin ja osa taas kerää lahjaideat lähempänä jouluaattoa. Ei ole yhtä oikeaa tapaa virittäytyä jouluun. 

“Minusta joulun taika on juuri siinä, että jokainen voi etsiä joulumieltä omalla tavallaan. Jotkut eivät osta lahjoja lainkaan ja toisille hyvän mielen tuo antamisen ilo. Aika on arvokkain lahja”, toteaa AINOAn kauppakeskusjohtaja Marja-Liisa Finska.

Kauppakeskus AINOAssa toimivan XS Lelujen myymälässä on vilkas liikenne joulun lähestyessä. Aikaisin liikkeellä olevat tekevät joululahjahankintoja verkkokaupasta. Kauppakeskuksesta käydään myös noutamassa verkkokauppatilauksia. Tapiolan K-Supermarketin loppuvuosi vilkastuu pyhäinpäivän tienoilla. Vuoden loppua kohden ihmiset näyttävät panostavan aikaisempaa enemmän korkeaan laatuun. Jouluun virittäytyminen on ehdottomasti kuumimmillaan jouluviikolla ja silloin hankitaan jopa 80 % joululahjoista ja muista jouluun kuuluvista tuotteista. Moni on kuitenkin selvästi aikaistanut jouluisten tuotteiden hankintaa vuosien varrella.

"Jouluun virittäyminen on aikaistunut. Glögit laitettiin esille jo lokakuun alussa ja jouluherkkuja on ruokapöydissä jo marraskuun alusta lähtien. Tässä näkyy huomattava muutos. Ennen jouluruokia nautittiin enemmän vasta joulukuun puolella”, kertoo K-Supermarket Tapiolan markkinointi- ja viestintävastaava Erika Vihersaari.

 

Nopeasti leviävät trendit saattavat yllättää

XS Lelujen markkinointikoordinaattori Elli-Maija Leeve kertoo, että pienempien lasten paketteihin päätyvät ikiklassikot kuten LEGOn Duplo-setit ja toisaalta tuhansien palojen pienoismallit. Squishmallowsit ovat puristeltavia pehmoleluja. Schleich-leluista suosituimpia ovat erilaiset hevos- ja eläinaiheiset leikkikokonaisuudet. Uusimpia tulokkaita hittilistoille ovat erilaiset toiminnalliset lelut, kuten limasetit. Tämän joulun hitiksi on noussut yllättäen uusi Bitzee, digitaalinen lemmikki. Tällä hetkellä kiinnostus interaktiivisia leluja kohtaan on huipussaan. Lauta- ja palapelit ovat myös aina suosittuja.

Tapiolan Kulta & Kello -myymälän tämän hetken suosituimmat tuotteet ovat helmi- ja rengaskorvakorut sekä paksut hopeiset panssariketjut. Helmet ja keltakultakorut ovat tulleet taas muotiin. Myös timanttikorut pitävät pintansa haluttuna joululahjana. Sokos Emotionissa tällä hetkellä kotimaisuus, luonnonkosmetiikka ja korealainen kosmetiikka ovat nousussa ja trendituotteita ovat C-vitamiinipitoiset ja hehkua tuovat tuotteet. Stockmannilla joulukoristeiden ja -herkkujen lisäksi myydään paljon yöasuja ja niin ikään kosmetiikan lahjapakkauksia.

 

Miten muistaa häntä, jolla on jo kaikkea? 

Herkkulahjat ovat aina tervetulleita. K-Supermarket tarjoaa valmiin lahjapaketin, joka kunnioittaa paikallisia ruokatoimijoita. Paketista löytyy muun muassa espoolaista marenkia ja paikallisesti paahdettua kahvia. Sokos Emotionin myymäläpäällikkö Anna-Liisa Korhonen suosittelee lahjaksi tuoksupakettia, joita löytyy jokaiseen makuun. Välillä lahjan antaja on arvioinut tai muistanut lahjan saajan koon väärin. Joululahjat saa useimmissa liikkeissä vaihtaa loppiaiseen asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lelupakkauksia lelukaupan hyllyssä.
XS Lelujen myymälässä kauppakeskus AINOAssa on joulun alla kiireistä. Kuva: Kauppakeskus AINOA.
Lataa

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Kymmenenvuotias AINOA on kasvanut Tapiolan honkien helmoissa uniikiksi, yli sadan rakkaudella rakennetun erikoisliikkeen, ravintolan ja kahvilan yhdistelmäksi. Vuonna 2022 AINOA:ssa vieraili 8,7 miljoonaa kävijää ja myyntikin kipusi 22 %, noin 207 miljoonaan euroon. AINOA on sydämeltään suuri kauppakeskus, jonka omistaa kotimainen Lähitapiolan Keskustakiinteistöt Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus AINOA

Kauppakeskus AINOA kokoaa tapiolalaiset yhteen kulttuurin ja tapahtumien äärelle30.11.2023 08:21:00 EET | Tiedote

Kauppakeskus AINOA ei ole pelkästään paikka ostoksille – se on elävä yhteisö, joka on mukana rakentamassa Tapiolasta kulttuurin ja tapahtumien keskipistettä. AINOAn viimeisin yhteistyö Espoon modernin taiteen museon EMMAn kanssa on esimerkki siitä, miten kauppakeskus osallistuu alueen kehittämiseen. Joulukuun aikana luvassa on muun muassa joulumyyjäisiä ja Tapiolan Kamerakerhon valokuvanäyttely.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye