TueTiimiä.fi

Yritykset ryhtyivät talkoisiin - Yli 250,000 € tuki lapsille, nuorille ja yhdistyksille

Jaa

Tampereelta valtakunnalliseksi toimijaksi ponnistanut TueTiimiä.fi -palvelu on koonnut yhteen lähes 100 suomalaista yritystä tekemään yhdessä hyvää lasten, nuorten ja yhteiskunnan eri aloilla toimivien yhdistysten hyväksi. Palvelun ansiosta koululuokat, seurat, joukkueet ja yhdistykset voivat kerätä helposti ja läpinäkyvästi varoja toimintaansa.

TueTiimiä perustajat Erno ja Eija
TueTiimiä perustajat Erno ja Eija

”Harrastukset ja leirikoulut maksavat ja perinteiset varainhankinnan muodot koetaan usein työläinä toteuttaa. TueTiimiä.fi perustettiin, jotta jokaisella lapsella ja nuorella olisi taloudellinen mahdollisuus osallistua ja harrastaa”, kertoo TueTiimiä.fi:n toimitusjohtaja Erno Meriläinen.

Palvelun toimintaperiaate on yksinkertainen. Jokaisesta palvelun kautta ostetusta kumppaniyrityksen tuotteesta ohjataan 15-60% suuruinen tuki ostajan määrittämälle varainhankintaa tekevälle tiimille. Tähän mennessä tukea on kertynyt jo yli 250 000 €.

”Palvelu on hieno esimerkki siitä, miten liike-elämä ja digitalisaatio voi toimia yhteiseksi hyväksi.”, Meriläinen toteaa.

Helppo tapa tehdä hyvää

Yritykset ovat ottaneet palvelun positiivisesti vastaan.

“Yhteistyö TueTiimiä.fi:n kanssa on sujunut alusta asti mutkattomasti. On hienoa, että kuka tahansa voi palvelun kautta Oppi ja ilo -tuotteita ostamalla tukea itselle tärkeää koulu-, harrastus- tai yhdistystoimintaa helposti ja läpinäkyvästi.”, summaa vuodesta 2021 palvelussa mukana olleen Sanoma Pro Oy:n liiketoimintajohtaja Krista Honkimäki.

Ilmaisen TueTiimiä.fi -varainhankintapalvelun pääyhteistyökumppaneihin kuuluu mm. Suomen Vanhempainliitto sekä Yhdistysavain -palvelu. TueTiimiä.fi on Euroopan unionin osarahoittama ja taustalta löytyy mm. yhteiskunnallisia ongelmia ratkoviin yrityksiin sijoittava Suomen Vaikuttavuussijoitus Oy.

Tue Tiimiä fi Oy

  • Perustamisvuosi: 2019
  • Kotipaikka: Tampere
  • Liikevaihto: 395.000€ (6/2023)
  • Kumppaneiden määrä: lähes 100 kotimaista yritystä
  • Työntekijöiden määrä: 5

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Erno Meriläinen
Co-founder & toimitusjohtaja TueTiimiä.fi
erno@tuetiimia.fi
+358 40 577 4101

Eija Hynynen
Co-founder & luova johtaja TueTiimiä.fi
eija@tuetiimia.fi
+358 45 111 4647

Kuvat

Erno Meriläinen
Erno Meriläinen
Lataa
TueTiimiä perustajat Erno ja Eija
TueTiimiä perustajat Erno ja Eija
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta TueTiimiä.fi

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye