Vaasan kaupunginteatteri

Lukudraama yhteistuotantona – mukana Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu, Wasa Teater ja Vaasan kaupunginteatteri

Jaa

Tammikuussa 2024 Vaasan kaupunginteatterin teatteriravintola Kulmassa nähdään kolme ainutlaatuista lukudraamaesitystä.

Kuvassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ohjauksen koulutusohjelman opiskelijat Tomi Korhonen, Homa Shokri ja Antti Silvennoinen.
Kuvassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ohjauksen koulutusohjelman opiskelijat Tomi Korhonen, Homa Shokri ja Antti Silvennoinen.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ohjauksen koulutusohjelman kanssa yhteistyössä tehtävä lukudraama tuo näyttämölle kolme kiinnostavaa näytelmätekstiä. Nuoret ohjaajaopiskelijat tarttuvat innokkaina teosten kimppuun tuoden vaasalaiselle yleisölle kiinnostavaa, uutta ja ajatuksia herättävää teatteria. Esityksissä uusiin haasteisiin tarttuvat Vaasan kaupunginteatterin ja Wasa Teaterin esiintyjät. 

Lukudraamaesitykset Fast food Kathakali, På stranden, New Research on Fossils nähdään teatteriravintola Kulmassa perjantaina 19.1.2024 klo 18.00 peräkkäin. Jokaisen esityksen välissä on lyhyt tauko. Esityksiä nähdään kolmella kielellä, yksi suomeksi, yksi ruotsiksi ja yksi englanniksi.

Fast food Kathakali – näytelmä globaalista köyhyydestä on Elina Kilkun käsikirjoittama teksti, jonka ohjaa Antti Silvennoinen (TeaK). Esityksen kieli on suomi. Ruotsinkielisen På stranden -esityksen ohjaa Tomi Korhonen (TeaK), joka on myös käsikirjoittanut teoksen. Abbas Naalbandianin käsikirjoittaman New Research on Fossils -tekstin ohjaa Homa Shokri (TeaK) ja esityskielenä on englanti.

Liput lukudraamaan myy Vaasan kaupunginteatterin lippukassa. Lipun hinta on 6 €. Illan kesto on noin 3 h väliaikojen kanssa.

Esitys kiertää myös saman päivän aikana kolmessa lokaatiossa Vaasassa.

Liitteenä tiedotteet ruotsiksi ja englanniksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunginteatteri

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye