Naantalin kaupunki

Naantalin Rekrymessut uudistuu mielenkiintoisella lavaohjelmalla – puhujana mediapersoona Roope Rannisto

Jaa

Naantalin Rekrymessut järjestetään keskiviikkona 17.1.2024 klo 13–16 Naantalin kylpylässä.

Naantalin Rekrymessut tuovat työnantajat ja -hakijat yhteen jo kuudetta kertaa keskiviikkoiltapäivänä 17.1.2024 klo 13–16 Naantalin kylpylässä. Messutapahtumassa kävijät pääsevät tutustumaan Naantalin ja Turun seudun työpaikkatarjontaan sekä yritysten ja oppilaitosten toimintaan. Mukana on työnantajia monilta eri toimialoilta, yhteensä yli 30 näytteilleasettajaa.

Tänä vuonna uutta on ohjelmaosuus klo 14–15, jolloin Naantalin Rekrymessujen lavalla kuullaan ensin naantalilaislähtöistä somevaikuttajaa ja yrittäjää Roope Rannistoa. Rannisto tunnetaan mm. suositusta KOUKUS-Youtube-kanavastaan sekä Gilla FC -jalkapallojoukkueesta.

Messuilla saadaan myös vinkkejä työnhakuun, sillä ohjelmassa on paneelikeskustelu aiheesta ”Miten saada ensimmäinen työpaikka, kun kokemus puuttuu?”. Aiheesta ovat keskustelemassa Roope Ranniston lisäksi Muumimaailman henkilöstö- ja talouspäällikkö Riikka Viinikainen, Technionin HR Specialist Kati Kekäläinen sekä Naantalin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala. Paneelikeskustelun juontaa TE-palveluiden asiantuntija Eija Erlamo.

Maksuton tapahtuma on suunnattu työnhakijoille, alan vaihtajille, opiskelijoille sekä kaikille muillekin kiinnostuneille läheltä ja kauempaakin. Tapahtuman järjestää Naantalin kaupunki yhteistyössä Varsinais-Suomen TE-palveluiden ja Naantalin ja Rymättylän Yrittäjien kanssa.

– Naantalin Rekrymessut ovat työnantajille erinomainen väylä päästä esittelemään toimintaansa ja työmahdollisuuksiaan kerralla suuremmalle joukolle kävijöitä. Messukävijöille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata työnantajien edustajia, solmia kontakteja ja vaikka sopia heti työhaastatteluja. Kohtaamiset messuilla ovat hyvä tapa erottautua ja jäädä mieleen, niin työnantajille kuin työnhakijoillekin, Lassi Rosala toteaa.

Naantalin Rekrymessuilla ovat mukana näytteilleasettajina mm. Band age Oy, Hakonen Solutions Oy, Hasta la Pasta, Henkilöstöliiga Turku Oy, Hesburger, Kaarea Oy, Kultaranta Resort Oy, Lidl Suomi ky, Mauste-Sallinen Oy, Mc Donald's Raisio, Merimaskun Rantamakasiini, Muumimaailma Oy, Naantalin kaupunki, Naantalin kotihoito, Naantalin kylpylä, Naantalin työpaja, Natural Emotions Oy, Novida, Nurminen Tools, Oriflame, Raision KuntoGolf Oy, Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko, Ravintola Trappi, RTJ-siivous Oy, Technion Oy, Turun AKK, Turun ammatti-instituutti, Turun Osuuskauppa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varsin Hyvä, Worker Varsinais-Suomi Oy sekä Åbo Båtvarv Ab.

Naantalin Rekrymessut keskiviikkona 17.1.2024 klo 13–16 Naantalin kylpylässä, Matkailijantie 2, Naantali.

Naantalin Rekrymessuille pääset Turun suunnasta Fölin busseilla numero 6 ja 7, jotka kulkevat n. 10 minuutin välein. Tapahtumapaikan läheisyydestä löytyy myös hyvin pysäköintitilaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Roope Rannisto, sekä tekstit: Naantalin Rekrymessut, Löydä unelmiesi työpaikka. Naantalin kaupungin, TE-palveluiden ja Rymättylän ja Naantalin Yrittäjien logot.
Naantalin Rekrymessuilla voit löytää unelmiesi työpaikan.
Lataa
Mediapersoona Roope Rannisto on Naantalin Rekrymessujen puhujana.
Mediapersoona Roope Rannisto on Naantalin Rekrymessujen puhujana.
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye