Myllyhoitoyhdistys ry

Kutsu: Seminaari päihdehoidosta Yhdysvalloissa opioidikriisin keskellä

Jaa

Miten päihderiippuvuutta hoidetaan nykyään Yhdysvalloissa? Kuinka maan opioidikriisi on vaikuttanut hoitomenetelmiin? Maksuton seminaari on tarkoitettu sote- ja päihdealan ammattilaisille sekä muille kiinnostuneille, ja siihen voi osallistua myös etänä.

Riippuvuuksien asiantuntijajärjestö Myllyhoitoyhdistys järjestää seminaarin päihdehoidosta Yhdysvalloissa 24.1.2024. Tarkempana aiheena on riippuvuushoidon nykytilanne ja muutokset arvostetussa Hazelden Betty Ford Foundationin päihdehoitolaitoksessa. Laitosta pidetään Suomessakin laajasti toimivan Minnesota-mallisen päihdehoidon ja Myllyhoidon alkulähteenä.

Seminaari esittelee tunnetun riippuvuuden hoito-ohjelman osa-alueita ja niiden viimeaikaisia muutoksia, jotka johtuvat osin Yhdysvaltojen laajasta huumekriisistä. Seminaarissa sivutaan myös päihdehoitoon liittyvää tutkimustietoa.

Tilaisuudessa esiintyvät Myllyhoitoyhdistyksen hallituksen jäsenet, työterveyslääkäri Maria Danielsson, puheenjohtaja ja kouluttaja Jouni Lehto, varapuheenjohtaja ja riippuvuusasiantuntija Christer Schoultz sekä yhdistyksen toiminnanjohtaja Minna Ekholm. He osallistuivat ammattilaisten koulutusohjelmaan Hazeldenissa syksyllä.

Tilaisuus pidetään Helsingin Kaisaniemessä keskiviikkona 24.1.2024 klo 12-14.30. Siihen on mahdollisuus osallistua myös etänä striimin välityksellä. Seminaari on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa ja tarkempi ohjelma: https://myllyhoitoyhdistys.fi/2023/11/30/riippuvuushoidon-uudet-tuulet-yhdysvalloissa-seminaari-24-1-2024/

Ilmoittautuminen: https://link.webropol.com/ep/hazelden

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Myllyhoitoyhdistys on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka työntekijät ja verkostot omaavat laajasti riippuvuuksiin liittyvää asiantuntemusta. Yhdistyksen tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, päihderiippuvuuteen tai muihin haitallisiin riippuvuuksiin sairastuneiden ja heidän läheistensä auttaminen sekä toipumiskeskeisen riippuvuushoidon kehittäminen.

Lisätietoja: www.myllyhoitoyhdistys.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Myllyhoitoyhdistys ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye