Rakennusliike Lapti Oy

Laptin opiskelijatornitalo UNOn työmaa sijoittui toiseksi valtakunnallisessa työturvallisuuskilpailussa

Jaa

Rakennusliike Lapti Oy:n opiskelijatornitalo UNOn työmaa Oulussa sijoittui toiseksi valtakunnallisessa Turvallisuus alkaa minusta -työturvallisuuskilpailussa. Kaikkiaan kolme Laptin työmaata sijoittui Rakennusteollisuuden järjestämässä kilpailussa 10 parhaan työmaan joukkoon.

Opiskelijatornitalo UNOn työmaa on monella tavalla ainutlaatuinen. Työmaalla rakennetaan poikkeuksellista kohdetta, josta tulee 16-kerroksisena ja 53,4 metrisenä Oulun 3. korkein asuinkerrostalo. Lisäksi työmaa on julistautunut Suomen siisteimmäksi työmaaksi. Siisti työmaa on turvallinen ja viihtyisä paikka työskennellä, minkä kilpailumenestyskin osoittaa. Siisteys takaa myös laadukkaan lopputuloksen ja puhtaan sisäilman valmiissa tornitalossa.

”UNOn työmaalla työturvallisuus lähtee siisteydestä. Haastamme itseämme ja koko alaa asettamalla tavoitteet itsellemme korkeaksi. Suomen siistein työmaa on terveellinen ja turvallinen tekijöille, rakennukselle ja asukkaille. Kiitoksen hienosta kisamenestyksestä ansaitsevat etenkin työmaamme työntekijät, jotka vankkumattomalla työpanoksellaan ovat tärkein osa yhteisen tavoitteemme eli Suomen siisteimmän työmaan toteutuksessa”, kuvailee UNOn vastaava työnjohtaja Jaakko Juola Laptilta.

Lapti panostaa voimakkaasti työturvallisuuteen, ja tavoitteena on nolla tapaturmaa. Työturvallisuutta edistetään säännöllisillä työturvallisuuskoulutuksilla, kattavalla perehdytyksellä, laadukkailla suojavarusteilla sekä jämptillä työmaiden johtamisella. Jokaisella työmailla työskentelevällä on oikeus päästä joka päivä terveenä kotiin.

”Työturvallisuus on aivan kaikkien asia – se tulee yhdessä tekemällä. Olemme Laptilla onnistuneet luomaan turvallisuusilmapiirin, jossa turvallisuusasioihin on kaikkien oikeus ja velvollisuus puuttua. Työmaamme ovat siistejä ja turvallisuushavaintoja tehdään aktiivisesti, mikä on näkynyt myös työturvallisuuden positiivisessa kehityksessä. Tämä näkyy kilpailun tuloksissakin kolmen työmaamme sijoittuessa hienosti 10 parhaan joukkoon”, kertoo Laptin turvallisuudesta ja tuotannon kehityksestä vastaava johtaja Jukka Moilanen.

Kilpailussa 10 parhaan joukkoon sijoittuivat Laptin työmaista lisäksi Turun Puolalanmäen historiallisiin maisemiin noussut Asunto Oy Puolalan Helmen työmaa sekä Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskus Luolan työmaa Kuopiossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaakko Juola, vastaava työnjohtaja, Rakennusliike Lapti Oy, 050 501 2095, jaakko.juola@lapti.fi
Jukka Moilanen, johtaja, turvallisuus ja tuotannon kehitys, Rakennusliike Lapti Oy, 040 167 6069, jukka.moilanen@lapti.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lapti lyhyesti

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 570 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Pohjolan OP:n uudisrakennushanke käynnistyy Oulussa – Urakoitsijaksi valittiin Lapti16.4.2024 14:00:00 EEST | Tiedote

Pohjolan OP:n hallitus on valinnut Isonkadun ja Hallituskadun kulmassa sijaitsevan Kiinteistö Oy Oulun Isokatu 14:n uudisrakennuksen kehitysvaiheen urakoitsijaksi Rakennusliike Laptin. Pohjolan OP:n Isonkadun konttorin toiminnot siirtyvät väistötiloihin toukokuussa ja purkutyöt alkavat. Uudisrakennuksen toimisto- ja liiketiloja sisältävän jalustaosan arvioidaan valmistuvan loppuvuonna 2026 ja asuintorniosan keväällä 2027.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye